Τάσος Τσιάμης: Ο Έλληνας επιχειρηματίας που μετέτρεψε σε καταφύγιο τον χώρο εργασίας του στο Κίεβο - celebs.gr

Breaking

Τάσος Τσιάμης: Ο Έλληνας επιχειρηματίας που μετέτρεψε σε καταφύγιο τον χώρο εργασίας του στο Κίεβο

featured image

Σε καταφύγιο μετέτρεψε τα γραφεία της εταιρείας του στο Κιεβο καθώς και τον χώρο εργασίας της γυναίκας του ο Έλληνας επιχειρηματίας Τάσος Τσιάμης, ο οποίος ασχολείται με την διαφήμιση.

Στο βίντεο που ετοίμασε για το protothema.gr περιγράφει τους χώρους των γραφείων, όπως τους διαμόρφωσε, προκειμένου να φιλοξενήσει συνολικά 11 υπάλληλους και συνεργάτες του, οι οποίοι δεν ένιωθαν ασφάλεια στις περιοχές που διαμένουν.

Ο Τάσος Τσιάμης προσφέρει καταφύγιο σε όποιον έχει ανάγκη

Τοποθέτησε επιπλέον κρεβάτια, καρέκλες, μέχρι και σεζλόνγκ που είχε στην αποθήκη του, ώστε να προσφέρει καταφύγιο σε όποιον είχε ανάγκη.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Γέμισε το ψυγείο του με προμήθειες και πλέον περιμένει, όπως και χιλιάδες άλλοι κάτοικοι των πόλεων που πλήττονται από τον πόλεμο, την εξέλιξή του.

Πως διαμορφώθηκαν οι χώροι του καταφυγίου

«Το μόνο που δεν έχουμε είναι ντουζιέρα, αλλά ευτυχώς μας εξυπηρετεί ένα ζευγάρι που μένει από πάνω», υπογραμμίζει ο Τάσος Τσιάμης.

Σημειώνεται πως η δημοτική αρχή του Κιέβου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, έχει επεκτείνει την απαγόρευση κυκλοφορίας έως και σήμερα, Δευτέρα, το πρωί, για την αποτελεσματικότερη άμυνα της πρωτεύουσας και την ασφάλεια των κατοίκων της. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ