Μάρτυρας υπεράσπισης του Φιλιππίδη: «Όλες οι γυναίκες που τον γνώριζαν, τον ερωτευόντουσαν! Ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί του» - celebs.gr

Breaking

Μάρτυρας υπεράσπισης του Φιλιππίδη: «Όλες οι γυναίκες που τον γνώριζαν, τον ερωτευόντουσαν! Ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί του»

featured image

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Πέτρος Φιλιππίδης καθώς την Παρασκευή αναμένεται να κάτσει στο εδώλιο για τις κατηγορίες βιασμού και δύο απόπειρών βιασμών, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει 25 κιλά.

O συνήγορος υπεράσπισης του μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι μπορεί ο προφυλακιστέος ηθοποιός σκηνοθέτης να μην καταφέρει να παραστεί στη δίκη, εξαιτίας του προβλήματος αντιμετωπίζει.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Ίσως η αρχή του τέλους… Κρίμα»: Η αινιγματική ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Θρίλερ στην Πάτρα – «Το δικό σου πέθανε πουτάν@ ενώ το δικό μου ζει”

Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Σήμερα είμαστε δύο ημέρες πριν από τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Αυτό που μπορώ να εισφέρω στο ρεπορτάζ ως αποκλειστική πληροφορία, είναι ότι τα τελευταία 24ωρα επιδεινώνεται η υγεία του. Είμαι πολύ προσεκτικός στο τι θα πω. Έχει ένα χρόνιο πρόβλημα, είναι το πρόβλημα για το οποίο είχε νοσηλευτεί πριν συλληφθεί. Είχε μπει στο νοσοκομείο τότε αν θυμάστε. Έχει πρόβλημα με την καρδιά του και μάλιστα είναι ένα κληρονομικό πρόβλημα που το είχε και μέλος της οικογένειάς του. Παίρνει και αγωγή. Έχει κλονιστεί η υγεία του».


Οι μάρτυρες υπεράσπισης και κατηγορίας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 βρέθηκε μία μάρτυρας υπεράσπισης του ηθοποιού από το στενό επαγγελματικό του περιβάλλον η οποία υποστηρίζει ότι: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν γενναιόδωρος άνδρας, γοητευτικός. Όλες οι γυναίκες που τον γνώριζαν, τον ερωτευόντουσαν. Σε κέρδιζε από την πρώτη στιγμή, γι’ αυτό όλες ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί του. Ήμουν πολλά χρόνια στο πλευρό του και δεν είχα καταλάβει ποτέ ότι κάποιες κυρίες είχαν ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του. Εγώ πήγαινα συχνά και στο σπίτι του, ποτέ δε μου έκανε άσεμνες προτάσεις».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης που αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, είχε παραδεχτεί στο παρελθόν τους είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, ωστόσο μία από τις γυναίκες πού είχε δεσμό θα καταθέσει κατά του ηθοποιού-σκηνοθέτη, περιγράφοντας τις φρικιαστικές στιγμές που βίωσε κοντά του.

«Η πρώτη μάρτυρας κατηγορίας που θα καταθέσει στο δικαστήριο θα κάνει μια σοκαριστική περιγραφή των όσων έζησε με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θα πει ότι κάποια στιγμή είχαν εξωσυζυγική σχέση, όμως, επειδή ήταν νεαρή σε ηλικία και την χειραγωγούσε, είχε μια πολύ άσχημη κατάληξη θα πω εγώ. Θα τα περιγράψει στο δικαστήριο και θα πει ότι τα όσα έζησε ήταν φρικιαστικά και πως αλλιώς ξεκίνησε η σχέση και αλλιώς στην πορεία βγήκε μπροστά της ο Πέτρος Φιλιππίδης», δήλωσε ο Τάσος Τεργιάκης.

Οι αποκαλύψεις όμως δεν τελειώνουν εδώ αφού ως μάρτυρας κατηγορίας θα καταθέσει και ένας μαιευτήρας-γυναικολόγος ο οποίος δεν θα αναφερθεί σε κάποια ιατροδικαστική εξέταση ωστόσο θα επιβεβαιώνει μαρτυρίες των θυμάτων

«Θα πέσουμε από τα σύννεφα από αυτά που θα πει ο γιατρός. Θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα με όσα θα πει, γιατί είναι επιστήμονας», δήλωσε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Δείτε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτές είναι οι τέσσερις ηθοποιοί που θα καταθέσουν υπέρ των θυμάτων

Δείτε επίσης: «Κατέβασε το παντελόνι και μου τα έδειξε» – Όσα θα καταθέσει η Εβελίνα Παπούλια στη δίκη του Φιλιππίδη

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ