«Σφυροκόπημα» από Μποστατζόγλου: «Τι νόημα έχει να είσαι του Χάρβαρντ και να είσαι ανάλγητος μ@λ@κας;» - celebs.gr

Breaking

«Σφυροκόπημα» από Μποστατζόγλου: «Τι νόημα έχει να είσαι του Χάρβαρντ και να είσαι ανάλγητος μ@λ@κας;»

featured image

Καταπέλτης ήταν ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μποστατζόγλου ο οποίος άφησε αιχμές για τις πολιτικές πρακτικές της κυβέρνησης.

«Πλέον υπάρχει µεγάλη ευτέλεια, µεγάλη διαολιά, έχουν αλλάξει τα πράγµατα. Το ότι δηλώνει δηµόσιο πρόσωπο και δηµοσιογράφος ο Φουρθιώτης ξεπερνάει την όποια καλλιτεχνική µου αντίληψη περί χάους. Πάντα γίνονταν µαλακίες, αλλά όχι σε αυτό τον βαθµό» δήλωσε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια σε όργια με αλλοδαπούς ανήμερα της Γιορτής της Γυναίκας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Βράζουν» οι πολίτες με την έκρηξη στην τιμή της βενζίνης και την ακρίβεια! Οργή στο Twitter

«Εχουµε αφεθεί πια, δεν υπάρχει παιδεία, δεν υπάρχουν αξίες. ∆εν το λέω χριστιανογεροντικά, αλλά, ρε παιδί µου, πρέπει να σέβεσαι τον άλλο, να λες δεν τον πειράζω αν δεν µε πειράξει. ∆εν έχει κρατήµατα πια ο κόσµος. Ολα ξεκινάν από την παιδεία, αυτή σου διαµορφώνει µια ηθική, µια αισθητική. Ας µην το κάνουµε νοµενκλατουρίστικο» είπε μιλώντας στην Documento.gr.

Μάλιστα «φωτογραφίζοντας» τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Γιάννης Μποστατζόγλου έθεσε το εξής ερώτημα: «∆εν λέω να γίνεις διανοούµενος. Βλέπεις έναν λαϊκό άνθρωπο και σέβεται και φτιάχνει το σπιτάκι του και είναι µερακλής. Αυτός είναι ο καλός καγαθός κατ’ εµέ. Τι νόηµα έχει να είσαι του Χάρβαρντ και να είσαι µαλάκας και να περιφέρεις τον κυνισµό και την αναλγησία σου;», δήλωσε, μεταξύ άλλων, με νόημα σε συνέντευξή του στο Documento

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ