Ρε το λαμόγιο – Ο Αναγνωστόπουλος είχε κινητό μέσα στο κελί. Τι ποινή του επιβλήθηκε - celebs.gr

Breaking

Ρε το λαμόγιο – Ο Αναγνωστόπουλος είχε κινητό μέσα στο κελί. Τι ποινή του επιβλήθηκε

featured image

Σε πειθαρχικό παράπτωμα στις φυλακές Κορυδαλλού υπέπεσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο κελί του 34χρονου, στη Ζ1 πτέρυγα, βρέθηκε κινητό τηλέφωνο, κάτι που απαγορεύεται από τον κανονισμό των φυλακών.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Ίσως η αρχή του τέλους… Κρίμα»: Η αινιγματική ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Θρίλερ στην Πάτρα – «Το δικό σου πέθανε πουτάν@ ενώ το δικό μου ζει”

Η συσκευή αμέσως κατασχέθηκε, ενώ ο Αναγνωστόπουλος κλήθηκε για εξηγήσεις από το δικαστικό συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού. Πηγές αποκαλύπτουν στην εφημερίδα πως, όταν ο 34χρονος πιλότος ρωτήθηκε πού βρήκε το κινητό τηλέφωνο, απάντησε ότι του το έδωσε ένας άλλος κρατούμενος.


Παραδέχθηκε δηλαδή ότι το είχε στην κατοχή του. Δεν θα μπορούσε να προσποιηθεί, όπως τότε που έλεγε στις αστυνομικές Αρχές και στους δημοσιογράφους ότι διαρρήκτες σκότωσαν τη 19χρονη σύζυγό του. Και αυτό διότι η συσκευή εντοπίστηκε στο κρεβάτι του. Όταν αντιλήφθηκε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, φέρεται να τοποθέτησε το κινητό κάτω από το μαξιλάρι του, καθώς δεν είχε χρόνο να το κρύψει σε άλλο, πιο ασφαλές σημείο.

Το δικαστικό συμβούλιο των φυλακών επέβαλε στον πιλότο ποινή 100 πόντων και στέρηση εργασίας έξι μηνών για την κατοχή κινητού τηλεφώνου. Ο 34χρονος μέχρι τότε έκανε μεροκάματα στην καντίνα της φυλακής, τα οποία προσμετρώνται στην έκτιση της ποινής. Μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, παύθηκε από τα καθήκοντά του, μην έχοντας τη δυνατότητα πλέον να εργαστεί ούτε στην καντίνα ούτε κάπου αλλού στη φυλακή.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ