Πρόσφυγες από την Μαριούπολη: «Ο στρατός της Ουκρανίας αρνήθηκε να ανοίξει τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους, πυροβολώντας ακόμη και πολίτες» - celebs.gr

Breaking

Πρόσφυγες από την Μαριούπολη: «Ο στρατός της Ουκρανίας αρνήθηκε να ανοίξει τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους, πυροβολώντας ακόμη και πολίτες»

featured image

Απίστευτες καταγγελίες έρχονται στο φως από την Μαριούπολη, όπου Ουκρανοί πρόσφυγες κατακεραυνώνουν τον στρατό της χώρας τους, ο οποίος τους χρησιμοποιεί ως ασπίδα! Όπως υποστηρίζουν, τα στρατεύματα της Ουκρανίας αρνήθηκαν να ανοίξουν τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους, πυροβολώντας ακόμη και πολίτες.

«Μισούμε την Ουκρανία, ο στρατός μας πυροβολούσε, ακριβώς πάνω στα σπίτια μας. Είχαμε ξεμείνει στο υπόγειο του σπιτιού μαζί με τα παιδιά μας από τις 26 Φεβρουαρίου» είπε ένας άνδρας που κατάφερε να φύγει από την Μαριούπολη, ενώ ένας άλλος υποστήριξε: «Δεν μας άφηνε ο στρατός της Ουκρανίας να φύγουμε. Μας είπαν: ”δεν θα φύγετε, όποιος και αν είναι οι συνθήκες, ακόμη κι αν η Ρωσία ανοίξει ανθρωπιστικούς διαδρόμους για εσάς”. Ήθελαν να συνεχίσουν να μας χρησιμοποιούν ως ανθρώπινη ασπίδα».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Η χαρά της Kpυφής π…@ν@$”: Σάλος με τα όσα είπε η Πάολα στο Mega Καλημέρα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζελένσκι: O «υπηρέτης του λαού» και του… μαύρου χρήματος!

Αυτή η πλευρά της σύγκρουσης δεν έχει προβληθεί -και ούτε πρόκειται- από τα μέσα ενημέρωσης…

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ