Νέες αποκαλύψεις για την ερώτηση της μητέρας σε νοσηλεύτρια που προκαλεί προβληματισμό - celebs.gr

Breaking

Νέες αποκαλύψεις για την ερώτηση της μητέρας σε νοσηλεύτρια που προκαλεί προβληματισμό

featured image

Κορυφώνεται η αγωνία για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, την ώρα που έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών αναφέρουν ότι σύντομα θα πέσει «φως» στα αίτια του τραγικού χαμού των κοριτσιών. 

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι μέσα το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρχουν συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Στον αντίποδα, υπάρχουν εκτιμήσεις που αναφέρουν ότι η υπόθεση μπορεί να τραβήξει για μήνες ακόμα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Η χαρά της Kpυφής π…@ν@$”: Σάλος με τα όσα είπε η Πάολα στο Mega Καλημέρα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζελένσκι: O «υπηρέτης του λαού» και του… μαύρου χρήματος!

Όπως είναι ήδη γνωστό, η μητέρα είχε ρωτήσει τις νοσηλεύτριες στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο που νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα αν υπάρχουν κάμερες στο δωμάτιο, καθώς ανησυχούσε για το τάμπλετ και τον υπολογιστή που είχε μαζί της.


Σήμερα, στην εκπομπή Live News, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι μια νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο του Ρίο όπου είχε νοσηλευτεί επίσης η 9χρονη Τζωρτζίνα, κατέθεσε ότι είχε δεχτεί παρόμοια ερώτηση από την μητέρα. Εκείνη την περίοδο ίσχυαν τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονωϊού και η είσοδος στην κλινική γινόταν μετά από αυστηρό έλεγχο. Η επίμονες ερωτήσεις της μητέρας για το αν υπάρχουν κάμερες στα δωμάτια έχουν προκαλέσει προβληματισμό στις αρχές.

Σιωπή από την μητέρα

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από συμβουλή του δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα η μητέρα αποφεύγει πλέον να απαντάει δημόσια, καθώς όπως της ανέφερε, οτιδήποτε πει μπορεί να παρερμηνευτεί και να χρησιμοποιηθεί εναντίον της.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ