Ο μακελάρης της Ανδραβίδας – Θησαύρισε από τον τζόγο, πυροβολούσε για πλάκα και έμενε σε βίλα! - celebs.gr

Breaking

Ο μακελάρης της Ανδραβίδας – Θησαύρισε από τον τζόγο, πυροβολούσε για πλάκα και έμενε σε βίλα!

featured image

Το σπίτι πίσω από την εκκλησία στην Ανδραβίδα σφραγίστηκε. Όμως στην μεγάλη αποθήκη στο πίσω μέρος του σπιτιού, έμειναν κάτι χαραμάδες. Όποιος κοιτάξει μέσα από αυτές, βλέπει το σκηνικό του «κακού». Ένα τρέιλερ, σταγόνες αίμα, ο τόπος μαρτυρίου για ένα ζευγάρι και τα δύο μωρά τους. Εκεί όπου ο αδίστακτος φονιάς επιχείρησε να τους βάλει πάνω σε ένα τρέιλερ   και να τους μεταφέρει σε άλλο σημείο, πιθανόν για να τους θάψει. Τι συνέβη και έφυγε άρον άρον, κανείς δεν ξέρει. Άκουσε θόρυβο; Σκέφτηκε ότι θα ήταν… δώρον άδωρον η μεταφορά τους αφού θα τον έβρισκαν; Ποιος ξέρει τι σκέφτηκε το σατανικό άρρωστο μυαλό του 62χρονου.

Έξω από το σπίτι λίγα λουλούδια, κάποια κεράκια, δύο αυτοκινητάκια. Για να παίζουν στον Παράδεισο τα μωρά. Αγοράκια και τα δύο. Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα ξεκάθαρη: «τα παιδιά έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας απόφραξης των αναπνευστικών οδών». Τα ‘πνιξε ο αδίστακτος φονιάς. Έβαλε τα χέρια του στο λαιμό και το πρόσωπό τους και τα ‘πνιξε. Άντεξε να βλέπει ακόμη και το πώς πέθαιναν από τα βρωμερά του χέρια. Λίγο νωρίτερα είχε πυροβολήσει εξ επαφής στο κεφάλι τον Αρμάντο και την Μαρία. Εκτελεστής με σιγαστήρα. Για να μην αφήσει κανένα περιθώριο να σωθεί κάποιος.

 

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Θρίλερ στην Πάτρα – «Αυτά που έγιναν δεν μπορεί να τα χωρέσει το μυαλό μου»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Όταν ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι χόρευε πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες με δερμάτινο κολάν

Πατέρας δύο παιδιών ο Διονύσης Β. Ο γιος του ένστολος, η κόρη του φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Μένουν και τα δύο με τις μητέρες τους.

Δύο διαζύγια είχε ο συγκεκριμένος άνδρας και έμενε μόνος του σε μία βίλα στην Ανδραβίδα. Στο παρελθόν ασχολείτο με τα «φρουτάκια» και είχε… γερό κομπόδεμα από τον τζόγο.

Το σπίτι του, πάνω από 500 τετραγωνικά μέτρα, όλο δικό του, με περίφραξη, τοιχίο και κάμερες περιμετρικά. Για να βλέπει… ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει!

 


Από μικρός είχε επιδοθεί στην χρήση όπλων. Στα 15 του πυροβόλησε πισώπλατα, ευτυχώς στο πόδι, έναν συμμαθητή του. Έχει ακόμη 93 σκάγια στο πόδι. Είχε εμπλακεί και σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα  με θύμα δικυκλιστή. Ήξερε να «καθαρίζει» με το όπλο του. «Μια μέρα μου φώναξε γιατί τον ενοχλούσε ο κόκορας που είχα στην αυλή μου. Πριν προλάβω καν να του πω ότι… θα το φρόντιζα, βγήκε έξω με την καραμπίνα. Τον σημάδεψε και τον σκότωσε» μας λέει γείτονάς του.

Ήταν μισητό πρόσωπο στην κωμόπολη. Αλλά κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει. Ο φόβος κυριαρχούσε. Τελευταία ασχολείτο με αγροτικές δουλειές, ενώ έπαιρνε και κάποια ενοίκια. Ένα από αυτά… ήταν του ζευγαριού. Τους είχε νοικιάσει το ισόγειο του πατρικού του. Στον πρώτο όροφο διαμένει ακόμη η υπερήλικη μάνα του. Έχει και μία αδελφή αλλά δεν ζει στην Ανδραβίδα.

Η αστυνομία τον συνέλαβε τελικά τη νύχτα της Παρασκευής!

Η 37χρονη και ο 32χρονος σύζυγός της μαζί με τα δύο μωρά τους βρίσκονται ακόμη στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Ρίου. Άγνωστο πότε θα γίνουν οι κηδείες. Η γυναίκα έχει τέσσερα αδέλφια αλλά κανένα δεν ζει στην περιοχή. Όπως είναι γνωστό κατάγεται από τη Ρουμανία και ο σύζυγος από την Αλβανία.

«Μιλάμε για τέσσερις ανθρωποκτονίες, για ένα έγκλημα που δεν έχει υπάρξει όμοιο του στα εγκληματολογικά χρονικά. Δεν εστιάζω μόνο στον στυγερό τρόπο αφαίρεσης της ζωή των μικρών παιδιών, αλλά και στο ότι φαίνεται πως ο δράστης πέρα από το γεγονός ότι είχε σχεδιάσει τις εγκληματικές του πράξεις, σχεδίασε και τον τρόπο με τον οποίον θα αποφύγει τις έννομες συνέπειες των πράξεών του, καθώς μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε παραμένει ασύλληπτος», δήλωσε η γνωστή ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου που εκπροσωπεί πλέον την οικογένεια των θυμάτων.

Στην Ανδραβίδα μία φράση ακούς από το βράδυ της Τετάρτης: «Μα τα παιδάκια; Πως το έκανε»;

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ