Θρίλερ στην Πάτρα – Το ίδιο χέρι σκότωσε τα αγγελούδια και υπάρχουν στοιχεία - celebs.gr

Breaking

Θρίλερ στην Πάτρα – Το ίδιο χέρι σκότωσε τα αγγελούδια και υπάρχουν στοιχεία

featured image

Το θρίλερ της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη που περιμένει την εξιχνίαση της υπόθεσης με την ίδια αγωνία που την περιμένει και η οικογένεια.

Στο μεταξύ νέες δηλώσεις για την πολύκροτη υπόθεση έκανε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο επίτιμος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. επανέλαβε πως «βλέπει» εγκληματική ενέργεια πίσω από τους αναπάντεχους θανάτους και εκτίμησε πως πίσω από αυτούς κρύβεται το ίδιο πρόσωπο. Εκτίμησε μάλιστα πωςη υπόθεση δεν είναι τόσο δύσκολη όσο χαρακτηρίζεται, αφού όπως είπε υπάρχουν στοιχεία και αποδείξεις, που οδηγούν τα βήματα της μεγάλης έρευνας.

Εγκληματική ενέργεια χαρακτήρισε τους διαδοχικούς θανάτους των παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα ο επίτιμος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος εκτοξεύει νέους «κεραυνούς» σχολιάζοντας τα δεδομένα της περίεργης, αλλά και σύνθετης αυτής υπόθεσης. Ο έμπειρος απόστρατος αξιωματικός παίρνει το ρίσκο να εκτιμήσει δημοσίως ότι κάποιος ή κάποιοι έκοψαν το νήμα της ζωής των τριών αγγέλων και μάλιστα ότι πίσω από τους δύο θανάτους, της 9χρονης Τζωρτζίνας και της 3,5 ετών Μαλένας στο νοσοκομείο βρίσκεται το ίδιο πρόσωπο.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

 


«Κατά 98% έχω πειστεί ότι κάποιο ανθρώπινο χέρι έκοψε το νήμα της ζωής των τριών παιδιών και αφήνω ένα μικρό ποσοστό να έχει συμβεί κάτι άλλο, επιστημονικά ανεξήγητο. Εδώ έχουμε μια αλληλουχία συμπτώσεων και μάλιστα επαναλαμβανόμενων. Και συμπτώσεις επαναλαμβανόμενες παύουν να είναι συμπτώσεις» λέει στην εφημερίδα «Espresso» ο έμπειρος αξιωματικός.«Αν, τελικά, δεν προκύψει κάποιο γονιδιακό ζήτημα, δεν υπάρχει άλλη εκδοχή από αυτήν της εγκληματικής ενέργειας. Eπίσης, ένα ακόμα δεδομένο είναι πως όλοι οι θάνατοι επήλθαν Σαββατοκύριακα, κάτι που δεν μπορεί να είναι σύμπτωση» είπε.

Ο κ. Κατερινόπουλος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, λόγω του μειωμένου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού τα Σαββατοκύριακα, να μπήκε κάποιος «επισκέπτης» στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύονταν τα δύο κορίτσια από τα τρία και να τους έκανε κακό. «Δεν ρίχνω ευθύνη στους γονείς, που βιώνουν το δράμα τους και οι καταθέσεις τους θα είναι καταλυτικές, αλλά πρέπει κυρίως να εντοπιστούν όλοι όσοι είχαν πρόσβαση στους θαλάμους των παιδιών εκτός από τους ίδιους και να εξεταστούν εξονυχιστικά» διευκρινίζει. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ