Κλείνουν σχολεία ακόμα και στην Αττική λόγω του χιονιά: Σε ποιες περιοχές και Δήμους ανακοινώθηκε ήδη - celebs.gr

Breaking

Κλείνουν σχολεία ακόμα και στην Αττική λόγω του χιονιά: Σε ποιες περιοχές και Δήμους ανακοινώθηκε ήδη

featured image

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής με 66 δημάρχους της Αττικής για την κακοκαιρία «Φίλιππος».

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, συζητά μαζί με τους 66 δημάρχους της Αττικής για την κακοκαιρία «Φίλιππος» και εξετάζεται ποια σχολεία θα χρειαστεί να μείνουν κλειστά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιοι προσανατολίζονται στο να μην λειτουργήσουν τα σχολεία στη βορειοανατολική και δυτική Αττική, ενώ υπάρχει συζήτηση για κλείσιμο σχολείων και σε περιοχές των νοτίων προαστίων όπως είναι η Βάρη, η Βούλα, το Λαύριο, κ.ά.

Σε ποιες περιοχές και Δήμους ανακοινώθηκε ήδη


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Οι άντρες μας περιμένουν να έρθουν οι Ουκρανές»: Κύμα οργής με την δήλωση καθηγητή Πανεπιστημίου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μαρία Ζαχάροβα: Οι πικάντικες φωτογραφίες της καλλονής του Ρωσικού Υπουργείου που κράζει την Ελλάδα

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ο δήμος Παλλήνης, στην οποία αναφέρει ότι θα είναι κλειστά τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί αύριο, Πέμπτη 10 Μαρτίου, στην περιοχή.


Κλειστά θα παραμείνουν, πέραν της Αττικής, τα σχολεία και στο δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων στην Εύβοια, και σε όλη την Κοζάνη.

Στην Εύβοια θα κλείσουν νηπιαγωγεία και σχολεία αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή στην περιοχή του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, ενώ στην Κοζάνη θα μείνουν κλειστά όλα τα σχολεία από τους βρεφονηπιακούς έως τα Λύκεια, καθώς και τα ΕΠΑΛ, τα νυχτερινά και τα σχολεία ειδικής αγωγής.

Όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής, συμφωνήθηκε να μην πραγματοποιηθούν αύριο δια ζώσης μαθήματα σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:

1. Στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αττικής

2. Σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, με εξαίρεση τον δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στον οποίο θα είναι όλα ανοιχτά εκτός από το 3ο Δημοτικό Πανοράματος και το 2ο -3ο γυμνάσιο Βούλας τα οποία θα είναι κλειστά.

3. Στην Περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής, ενώ στον Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές ενότητες Βιλίων και Ερυθρών.

Ανοιχτά θα είναι όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις παρακάτω Περιφερειακές ενότητες:

-Στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα -Στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς -Στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων -Στην Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα -Στον Δυτικό τομέα Αθηνών [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ