Στην Πάτρα το Ανθρωποκτονιών – «Ο πατέρας δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί κανείς από τους τρεις θανάτους» - celebs.gr

Breaking

Στην Πάτρα το Ανθρωποκτονιών – «Ο πατέρας δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί κανείς από τους τρεις θανάτους»

featured image

Στην πόλη της Πάτρας έχει φτάσει τις τελευταίες ώρες κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών το οποίο έχει αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση με τους αιφνίδιους θανάτους των παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι αξιωματικοί θα συγκεντρώσουν καταθέσεις από τους γιατρούς στα νοσοκομεία που φρόντισαν την 9χρονη Τζωρτζίνα. Μάλιστα έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν οι γιατροί από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Ίσως η αρχή του τέλους… Κρίμα»: Η αινιγματική ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Θρίλερ στην Πάτρα – «Το δικό σου πέθανε πουτάν@ ενώ το δικό μου ζει”

Αφού ολοκληρωθούν και οι καταθέσεις των γιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, θα κληθεί να καταθέσει η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα. Στη συνέχεια, την επόμενη εβδομάδα θα κληθούν μέλη της οικογένειας, ενώ οι γονείς των τριών κοριτσιών θα καταθέσουν τελευταίοι.


Την ίδια στιγμή, ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοποννήσου», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος μιλώντας στον Alpha υποστήριξε ότι ο πατέρας των παιδιών επικοινώνησε μαζί του μετά τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας και του ζήτησε να κατεβάσει το άρθρο του. 

Όπως πρόσθεσε, ο αρχισυντάκτης, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί κανένας από τους θανάτους των παιδιών του: «με πήραν να κατεβάσω την ανάρτηση του παιδιού. Ο πατέρας δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί κανείς από τους τρεις θανάτους. Έκανε αίτημα να κατέβει η είδηση» δήλωσε.

Καταγγέλλει απειλές

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος ανέφερε μάλιστα ότι οι δύο γονείς του μίλησαν με απειλητικό τόνο: «Όταν όλο αυτό τελειώσει, τότε θα τα πούμε» είπαν στον αρχισυντάκτη, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ίδιος. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ