Μιχάλης Τσουγκαράκης - Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε στο Παλαιό Φάληρο - celebs.gr

Breaking

Μιχάλης Τσουγκαράκης - Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε στο Παλαιό Φάληρο

featured image

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο επιχειρηματίας Μιχάλης Τσουγκαράκης, μετά την δολοφονική επίθεση στο Παλαιό Φάληρο από ένοπλο που κρατούσε καλάσνικοφ και πυροβόλησε τουλάχιστον οχτώ φορές εναντίον του. Ο 63χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό, καθώς φέρει σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Κατά την αυτοψία που έκαναν οι αστυνομικοί στο χώρο εντόπισαν οχτώ κάλυκες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα ήταν σταματημένο στο φανάρι μαζί με το γιο του. Οι δράστες τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση, με πρόθεση, όπως λένε αστυνομικές πηγές, να τον σκοτώσουν.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια σε όργια με αλλοδαπούς ανήμερα της Γιορτής της Γυναίκας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Βράζουν» οι πολίτες με την έκρηξη στην τιμή της βενζίνης και την ακρίβεια! Οργή στο Twitter

Τόσο το θύμα όσο και οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητα. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το πρωί της Πέμπτης, σε ώρα δηλαδή που στο δρόμο υπήρχε μόνο το αυτοκίνητο του επιχειρηματία και το όχημα των ενόπλων. Την υπόθεση αρχικά ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, ωστόσο, γρήγορα η έρευνα ανατέθηκε στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Ο Μιχάλης Τζουγκαράκης είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο στην Κρήτη. Συγκεκριμένα έχει υπάρξει παράγοντας μεγάλης ομάδας της ιδιαίτερης πατρίδας του. Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι το θύμα της επίθεσης έχει λευκό ποινικό μητρώο, καθώς δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ