Άδωνις: Δεν θα μειώσει τον φόρο στα καύσιμα για να μην ευνοήσει τους πλούσιους Έλληνες - celebs.gr

Breaking

Άδωνις: Δεν θα μειώσει τον φόρο στα καύσιμα για να μην ευνοήσει τους πλούσιους Έλληνες

featured image

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, οι οποίοι μίλησαν για την ακρίβεια και τις δραματικές οικονομικές συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας για την ακρίβεια, ισχυρίστηκε ότι η Κυβέρνηση δεν μπορεί να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης (ΕΦΚ) γιατί θα ωφεληθούν όσοι έχουν… Porsche Cayenne και αναφώνησε ότι θα στηρίξει τους φτωχούς με επίδομα!

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κάτι ξαναψήνεται: Κατέρρευσε και ξέσπασε σε λυγμούς – Άναυδη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σύνδρομο 70ρηδων αυτό που λέει η μητέρα ότι είχε η Τζωρτζίνα, σύμφωνα με τους γιατρούς

«Είστε μονίμως με τους πλουσίους, είναι για να κερδίσει ο κάτοχος της Cayenne περισσότερα από τον φτωχό. Εμείς θα στηρίξουμε τον φτωχό. Ο φτωχός θα πάρει το επίδομα και θα βγάλει τον μήνα του. Δώστε τα λεφτά στις Porsche και στις Jaguar».


Μάλιστα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν είναι αριστερό κόμμα αφού ζητεί την μείωση του ΕΦΚ.

«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τη μείωση του φόρου κατανάλωσης τον καθιστά μη αριστερό κόμμα. Δεν είναι αριστερό αυτό που λένε, είναι καραγκαγκά δεξιό», είπε επίσης ο Α. Γεωργιάδης.

Σφοδρή επίθεση από ΣΥΡΙΖΑ

Ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης αλλά και κατά του υπουργού Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, για τις δηλώσεις που έκανε αναφορικά με τον ΕΦΚ στα καύσιμα, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Περισσότερες από 18 χώρες της Ε.Ε., με τελευταίες την Ιρλανδία, την Κύπρο και την Πορτογαλία μείωσαν τον ΕΦΚ για όσο διαρκεί η κρίση και συγκρατούν τις τιμές των καυσίμων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη, με τη βενζίνη πάνω από τα 2 ευρώ και το πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,7 ευρώ το λίτρο, ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίζεται πως δεν μειώνουν τον ΕΦΚ στα καύσιμα γιατί θα ευνοηθούν όσοι έχουν Καγιέν! Και ο κ. Σκρέκας ότι η μείωση του ΕΦΚ δεν θα λύσει το πρόβλημα ακρίβειας στα καύσιμα, αλλά στο ερώτημα γιατί η Κύπρος έχει φθηνότερα απαντά γιατί έχει λιγότερους φόρους».

Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει: «Ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του δεν είναι απλά υπεύθυνοι για την απόγνωση των πολιτών, αλλά τους δουλεύουν και από πάνω».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ