Τρόμoς στην Αθήνα: Άνδρας κυκλοφορεί και μαχαιρώνει ανυποψίαστες γυναίκες, σε ποιες περιοχές “χτυπάει” - celebs.gr

Breaking

Τρόμoς στην Αθήνα: Άνδρας κυκλοφορεί και μαχαιρώνει ανυποψίαστες γυναίκες, σε ποιες περιοχές “χτυπάει”

featured image

Μανιακός άνδρας κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας και επιτίθεται σε γυναίκες, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι για να τις ακινητοποιήσει.

Ειδικότερα, υπάλληλος σούπερ μάρκετ στα Πατήσια, δέχτηκε επίθεση από άγνωστο, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της, το πρωί της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει το παιδί της στο σχολείο και πήγαινε στη δουλειά της, όταν είδε να την πλησιάζει ένας άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Ο άνδρας έφτασε κοντά της και χωρίς να της πει κάτι, τη χτύπησε στον λαιμό με το μαχαίρι, τραυματίζοντάς την ελαφρά. Στην προσπάθειά της να αμυνθεί, η γυναίκα τραυματίστηκε και στα δάχτυλα του χεριού της.


Η τρομοκρστημένη γυναίκα αναζήτησε καταφύγιο στο σούπερ μάρκετ όπου εργάζεται, με τους συνάδελφούς της να ενημερώνουν την Αστυνομία και περιπολικά της Άμεσης Δράσης ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Ο μανιακός άνδρας επιτίθεται ξαφνικά και χωρίς λόγο στις γυναίκες

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, πριν από περίπου μία εβδομάδα, είχε γίνει και άλλο παρόμοιο περιστατικό, ενώ καταγγέλλουν την ελλιπή αστυνόμευση στην περιοχή τους.

«Είμαστε όλοι πολύ ανήσυχοι. Έχω έρθει σε επικοινωνία με πολλές κοπέλες. Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι γειτόνισσά μου, πήγαινε στη δουλειά της, στις 7 το πρωί. Της επιτέθηκε αυτός από μία πιλοτή. Της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό κατευθείαν. Στην προσπάθειά της να αμυνθεί έσκισε τα χέρια της. Δεν της μίλησε καθόλου, απλά ένιωσε το μαχαίρι στο λαιμό της. Έχουμε μαρτυρίες και από άλλες δύο κοπέλες, που δέχτηκαν παρόμοιες επιθέσεις. Η κοπέλα έχει καταθέσει. Δεν έχει καταφέρει να τον δει κανείς. Έχουμε επικοινωνήσει με την αστυνομία, οι κάτοικοι έχουμε κινητοποιηθεί να κάνουμε περιπολίες εμείς οι ίδιοι», υπογράμμισε αυτόπτης μάρτυρας στο MEGA. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ