Σοκαριστικό βίντεο στις ΗΠΑ: Έκλεψαν άνδρα την ώρα που πέθαινε στον δρόμο από πυροβολισμούς (vid) - celebs.gr

Breaking

Σοκαριστικό βίντεο στις ΗΠΑ: Έκλεψαν άνδρα την ώρα που πέθαινε στον δρόμο από πυροβολισμούς (vid)

featured image

Πυροβόλησαν άνδρα και οι περαστικοί αντί να τον βοηθήσουν τον έκλεψαν.

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη Φιλαντέλφεια των ΗΠΑ, καθώς κάμερα κλειστού κυκλώματος έχει πιάσει δύο άτομα να ψάχνουν τις τσέπες ενός άνδρα που ψυχορραγούσε στο πεζοδρόμιο, έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε.

Το 38χρονο θύμα δέχθηκε τρεις σφαίρες στο στήθος μετά από καβγά με έναν άνδρα στη συνοικία Χάντινγκ Παρκ της πόλης το βράδυ της Τετάρτης.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ένας τρίτος άνδρας τράβηξε ένα όπλο από τη μέση του και πυροβόλησε το θύμα, είπε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής των τοπικών αρχών, Επιθεωρητής Σκοτ ​​Σμολ.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Η χαρά της Kpυφής π…@ν@$”: Σάλος με τα όσα είπε η Πάολα στο Mega Καλημέρα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζελένσκι: O «υπηρέτης του λαού» και του… μαύρου χρήματος!

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες που συμμετείχαν στο περιστατικό τράπηκαν σε φυγή με ένα σκούρο Dodge Charger καθώς το θύμα κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο.

Λίγες στιγμές αργότερα, ένας άνδρας και μια γυναίκα που περνούσαν από εκεί, φάνηκαν στις κάμερες CCTV να ψάχνουν τις τσέπες του βαριά τραυματισμένου θύματος, είπε ο Σμολ.

Ο άνδρας διακρίνεται να παίρνει το όπλο από το χέρι του θύματος. «Στη συνέχεια, βάζει το χέρι στις τσέπες του θύματος και φαίνεται να παίρνει αντικείμενα», είπε ο Σμολ. «Είναι πολύ, πολύ θρασύ, πολύ ασυνήθιστο για κάποιον να κλέβει ένα άτομο που είναι ξαπλωμένο στο πεζοδρόμιο και πεθαίνει», σχολίασε.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα