Νέο ξέσπασμα Τριαντάφυλλου για Νίκο Μουτσινά: «Ούτε με 100.000€ στην εκπομπή του. Τον έχει βαρεθεί ο κόσμος» - celebs.gr

Breaking

Νέο ξέσπασμα Τριαντάφυλλου για Νίκο Μουτσινά: «Ούτε με 100.000€ στην εκπομπή του. Τον έχει βαρεθεί ο κόσμος»

featured image


Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά, στον Νίκο Μουτσινά.

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με τον παρουσιαστή, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, απάντησε πως δεν θα το έκανε ούτε με 100 χιλιάδες ευρώ:

«Ποτέ, ούτε με 100 χιλιάδες ευρώ. Με αυτόν τον άνθρωπο δεν θέλω να έχω σχέσεις, να είναι καλά, απλά δεν θέλω να έχω σχέσεις εγώ. Τον έβλεπα πάντα και στο σπίτι μου και γούσταρα, νόμιζα ότι θα με στήριζε αλλά τελικά έπεσα πολύ έξω, δυστυχώς».

Σε ερώτηση για το αν θα του έδινε κάποιες συμβουλές για την εκπομπή, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα γιατί νομίζω ότι έχει βαρεθεί ο κόσμος γι’ αυτό δεν πάει καλά, έτσι πιστεύω, λέει συνέχεια το ίδιο και το ίδιο, δηλαδή ξέρουμε τι θα γίνει. Θα υπογράψω συμβόλαιο ότι σε αυτή την εκπομπή δεν εμφανιστώ ποτέ».



Τέλος, στην ερώτηση για το αν κάποια στιγμή ο Νίκος Μουτσινάς ζητήσει από τον Τριαντάφυλλο να κάνουν μια κουβέντα και τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά τους, ο τραγουδιστής απάντησε: «Έχω δει όλες τις εκπομπές του, όταν ήμουνα μέσα στο παιχνίδι, εγώ ταλαιπωριόμουν, με έβλεπε το παιδί μου, η οικογένεια μου και αυτός έριχνε σπρωξιά για να πέσω στο γκρεμό κι άλλο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...