«Μην αυτοϊκανοποιείστε με στολίδια», προειδοποιεί γιατρός - Το παράξενο trend των Χριστουγέννων - celebs.gr

Breaking

«Μην αυτοϊκανοποιείστε με στολίδια», προειδοποιεί γιατρός - Το παράξενο trend των Χριστουγέννων

featured image


Μία γιατρός από το Ηνωμένο Βασίλειο προειδοποιεί μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τους κινδύνους του αυνανισμού με στολίδια τα Χριστούγεννα – κάτι που είναι προφανώς μια πραγματική τάση. «Δεν πρέπει να αυνανίζεστε με χριστουγεννιάτικα στολίδια», είπε η Δρ. Sarah Welsh, γυναικολόγος, στο NeedToKnow.Online. Η γιατρός απαρίθμησε διάφορα περιστατικά, που έχει δει με ανθρώπους να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο επειδή χρησιμοποιούσαν από γυάλινα μπιχλιμπίδια μέχρι ζαχαρωτά, ως σεξουαλικά βοηθήματα. Πράγματι, το να προσπαθείς να κάνεις τα Χριστούγεννα να έρθουν νωρίς με στολίδια είναι προφανώς επικίνδυνο για την υγεία κάποιου.

«Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μπορεί να έχουν αιχμηρές όψεις ή κομμάτια που μπορεί να σπάσουν κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν πόνο, κίνδυνο τραύματος και είναι γενικά ακατάλληλα για τον κόλπο σας», προειδοποίησε η Welsh, ο οποίος ίδρυσε τη μάρκα προφυλακτικών Hanx. Με άλλα λόγια, αφήστε το…. ξωτικό σας στο ράφι τα Χριστούγεννα.

Ακόμη και τα χριστουγεννιάτικα γλυκά αποτελούν απειλή «λόγω θεμάτων υγιεινής, της ανησυχίας για το σπάσιμο των κομματιών ή της περιεκτικότητας σε ζάχαρη σε αντικείμενα όπως τα ζαχαρωτά», προειδοποίησε η γυναικολόγος τους… κυνηγούς αναψυχής. «Οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη, όπως τα χριστουγεννιάτικα γλυκά, θα πρέπει επίσης να μείνει μακριά από τον κόλπο, καθώς αυτό διαταράσσει το ευαίσθητο οικοσύστημα του μικροβιώματος του κόλπου και μπορεί να σας προδιαθέσει σε λοιμώξεις».



Το να αποφεύγει κανείς να ευχαριστεί τον εαυτό του αυτά τα λεγόμενα σεξουαλικά παιχνίδια μπορεί να φανεί σαν κάτι το αδιανόητο. Ωστόσο, αυτό το ατυχές φαινόμενο είναι πιο συνηθισμένο από ό,τι θα πίστευε κανείς, με μια μελέτη περίπτωσης από το 2013 να αναφέρει ανθρώπους που βάζουν μπιχλιμπίδια από γυαλί έως κομμάτια γαλοπούλας μέσα τους. Εν τω μεταξύ, μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μια ομάδα παραϊατρικών στο Facebook περιέγραψε περιπτώσεις που αυτοσχεδιάζουν με ένα ζαχαροκάλαμο και μια διακόσμηση δέντρου, μαζί με φωτογραφίες που δείχνουν τις γραφικές ακτίνες Χ από το καθένα. «Αυτές οι ακτινογραφίες δείχνουν ένα ζαχαροκάλαμο και ένα στολίδι για χριστουγεννιάτικο δέντρο κολλημένο στο ορθό», έγραφε η λεζάντα. «Ξέρετε, για τις διακοπές».

Σύμφωνα με στοιχεία από το Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικής Επιτήρησης Τραυματισμών του Ηνωμένου Βασιλείου, υπήρξαν 13.213 περιπτώσεις στις οποίες άτομα ηλικίας 25 έως 64 ετών έβαλαν «διακοσμητικά αντικείμενα» στο σώμα τους μόνο το 2021, μεταδίδουν οι New York Post.

Οι ειδικοί απέδωσαν τη χρήση αυτών των εορταστικών ξένων αντικειμένων στον «αυτοερωτισμό», τον οποίο η Merriam-Webster ορίζει ως τη «σεξουαλική ικανοποίηση που αποκτάται αποκλειστικά μέσω της διέγερσης του ίδιου του σώματός του». Δεν είναι μόνο τα στολίδια που έχουν βρεθεί σε περίεργα μέρη του σώματος. Το περασμένο φθινόπωρο, ένας έβαλε έξι φασόλια στην ουρήθρα του κατά τη διάρκεια μιας παράξενης απόπειρας σεξουαλικής ικανοποίησης – γνωστή στην ιατρική κοινότητα ως «ηχητική». Εν τω μεταξύ, τον Σεπτέμβριο, ένας 27χρονος άνδρας στην Ινδία χρειάστηκε να νοσηλευτεί αφού φέρεται να έσπρωξε ένα μπουκάλι αποσμητικού στον πισινό του, όπου παρέμεινε για τρεις εβδομάδες προτού το αφαιρέσουν οι γιατροί. Η Welsh συνοψίζει τις σκέψεις της σχετικά με την πρακτική ως εξής: «Υπάρχουν πολλά κατάλληλα και πιστοποιημένα σεξουαλικά παιχνίδια στην αγορά διαθέσιμα που θα κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...