Εταιρεία στον Βόλο δίνει αύξηση 3% στους υπαλλήλους της λόγω κορονοϊού - celebs.gr

Breaking

Εταιρεία στον Βόλο δίνει αύξηση 3% στους υπαλλήλους της λόγω κορονοϊού

featured image

Αύξηση 3% στους μισθούς όλων των υπαλλήλων της δίνει εταιρεία, υπερβαίνοντας τις δυσκολίες που συνεπάγεται η πανδημία του κορονοϊού, σε μία κίνηση ανταμοιβής του προσωπικού για τις προσπάθειές του να ανταποκριθεί στις τρέχουσες, αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών.

Πρόκειται για την εταιρεία «ΕΥΡΗΚΑ», που έχει τις βιομηχανικές της εγκαταστάσεις στην Α» ΒΙΠΕ Βόλου, και η οποία με την απόφασή της εκφράζει «την εκτίμηση και το σεβασμό της προς τους εργαζομένους της για τη στήριξή τους στις πρωτοφανείς σημερινές συνθήκες … προχωρώντας σε οριζόντια αύξηση 3% των αποδοχών τους».


Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας «η αλληλοεκτίμηση και ο αλληλοσεβασμός αποτελούν ανέκαθεν δομικές αξίες» της εταιρείας, προσθέτοντας: «Για μια ακόμη φορά, οι άνθρωποί μας τις κάνουν πράξη, υπερβαίνοντας τους εαυτούς τους για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών που μας εμπιστεύονται εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια. Αυτήν τη στάση τους σε τόσο δύσκολους καιρούς θελήσαμε να αναγνωρίσουμε. Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε υγεία σε εκείνους/ες και τις οικογένειές του, όπως και σε όλους τους συνανθρώπους μας».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ