Μαρία Κίτσου: Από τότε που μίλησα δημόσια για την κατάθλιψη, την ξόρκισα - celebs.gr

Breaking

Μαρία Κίτσου: Από τότε που μίλησα δημόσια για την κατάθλιψη, την ξόρκισα

featured image

Φέτος, σημειώνει τηλεοπτική επιτυχία μέσα από τη σειρά Άγριες Μέλισσες, όπου κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ελένης Σταμίρη. Ο λόγος για την Μαρία Κίτσου, η οποία ως καλεσμένη στην εκπομπή Art Week με τη Λένα Αρώνη, εξήγησε το λόγο που αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για τη «μάχη» της με την κατάθλιψη, στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όσους βρίσκονται σε αυτή τη δύσκολη φάση.

«Από τότε που μίλησα δημόσια για την κατάθλιψη, την ξόρκισα. Νιώθω ότι έχω βοηθήσει πολύ κόσμο κι έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα και αυτό με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη. Από ανθρώπους που είτε το παραδέχονται μόνο σε μένα και μου ζητάνε συμβουλή τι να κάνουν, ότι νιώθουν έτσι, νιώθουν αλλιώς, και αυτό είναι κάτι υπέροχο, πραγματικά», δήλωσε αρχικά.


Για να προσθέσει: «Ακριβώς γι’ αυτό βγήκα να το πω γιατί κι εγώ θα ήθελα, σε αντίστοιχη περίπτωση. Να ακούσεις από κάποιον που σε θαυμάζει, από κάποιον που σε εκτιμά ότι ναι κι εγώ το έχω περάσει, το περνάω και υπάρχει γιατρειά, υπάρχει λύση. Γιατί έχει πολλή απελπισία αυτή η ασθένεια. Και ότι μπορείς να γιατρευτείς, δεν είναι κάτι που δεν παίρνει γιατρειά γιατί αυτό πιστεύεις όταν είσαι μέσα σε αυτό, ότι δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το μαρτύριο, αλλά τελειώνει».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ