Το δείπνο του Γρηγόρη Δημητριάδη σε βουλευτές της ΝΔ στην ταβέρνα «Καραβίτης» - celebs.gr

Breaking

Το δείπνο του Γρηγόρη Δημητριάδη σε βουλευτές της ΝΔ στην ταβέρνα «Καραβίτης»

Τραπέζι σε βουλευτές της ΝΔ έκανε το βράδυ της Τρίτης ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρης Δημητριάδης. Είναι η πρώτη φορά που ο στενότερος συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη παραθέτει δείπνο σε μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, προκειμένου να «αφουγκραστεί» τις απόψεις των βουλευτών και να συζητήσει μαζί τους διεξοδικά τα θέματα της επικαιρότητας. 

 Αναμένεται μάλιστα να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες και συναντήσεις με βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, ώστε να γίνεται ανταλλαγή απόψεων και να συζητούνται τοπικά θέματα, καθώς και να αναλύεται η κυβερνητική πολιτική για τα ζητήματα της επικαιρότητας.

 Το ραντεβού έγινε στην παραδοσιακή ταβέρνα «Καραβίτης» στο Παγκράτι, η οποία φημίζεται για τις πολιτικές βραδιές που φιλοξένησε τις τελευταίες δεκαετίες. 

 Στο πρώτο αυτό δείπνο συμμετείχαν ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης, η βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μακρή, ο βουλευτής Κεφαλληνίας Παναγής Καππάτος, η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα, ο βουλευτής Εβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος και ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς. Από αριστερά: Παναγής Καππάτος, Ζέττα Μακρή, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Μαρία Κεφάλα, Γρηγόρης Δημητριάδης, Θανάσης Καββαδάς Σε χαλαρή ατμόσφαιρα, η συζήτηση περιεστράφη γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις. Ο κ. Δημητριάδης άκουσε τους βουλευτές εφ' όλης της ύλης, αλλά και τις θέσεις τους για τοπικά θέματα από τις περιφέρειές τους. Πηγή: iefimerida.gr