Ο Μίκι Ρουρκ στην Ακρόπολη: «Έχουμε έναν μαλ@@α για Πρόεδρο στις ΗΠΑ» - celebs.gr

Breaking

Ο Μίκι Ρουρκ στην Ακρόπολη: «Έχουμε έναν μαλ@@α για Πρόεδρο στις ΗΠΑ»

featured image

Για τον Ντόναλντ Τραμπ μίλησε ο ηθοποιός Μίκι Ρουρκ ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα. Φορώντας μάσκα και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό ξεναγήθηκε στον Ιερό Βράχο και μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός είπε πως δεν μπορεί ακόμα να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το ρόλο του στην ταινία τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μυστικό».

«Έχουμε έναν μαλ@@α για πρόεδρο στις ΗΠΑ. Είπε ψέματα σε όλους» ανέφερε επιρρίπτοντας ευθύνες για την άσχημη κατάσταση που βιώνει η χώρα στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ηθοποιός σημειώνεται πως θα συμμετέχει στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» της Γελένα Ποπόβιτς, με θέμα τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Στην ταινία εκτός από τον Μίκι Ρουρκ πρωταγωνιστούν επίσης ο Άρης Σερβετάλης και ο Ρώσος Αλεξάντερ Πετρόφ που επίσης θα έρθει για γυρίσματα, ενώ πολλοί Έλληνες ηθοποιοί κρατούν επίσης ρόλους.

Οι Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παιταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου είναι ορισμένοι από αυτούς.


Πηγή: www.newsbeast.gr