Μύρωνας Στρατής για Λεωνίδα Κουτσόπουλο: Έχουμε κάνει διάφορες τρέλες μαζί - celebs.gr

Breaking

Μύρωνας Στρατής για Λεωνίδα Κουτσόπουλο: Έχουμε κάνει διάφορες τρέλες μαζί

featured image

Για τη φιλία που διατηρεί με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, την περίοδο της καραντίνας αλλά και το μωράκι του, μίλησε ο Μύρωνας Στρατής στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» το πρωί της Τετάρτης.

«Έχει αλλάξει πολύ η ζωή μας και παλεύουμε να προσαρμοστούμε και να συνεχίσουμε να είμαστε καλά ψυχολογικά κυρίως» είπε ο Μύρωνας Στρατής για την περίοδο της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Η τηλεόραση είναι ένα φλερτ που υπάρχει στη ζωή μου αρκετά χρόνια, απλά είναι και κάτι που με τρομάζει. Έχουν γίνει και φέτος μέσω τηλεφώνου κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις» είπε ο τραγουδιστής.


Αναφερόμενος στο μωράκι του τόνισε: «Η χαρά για το μωρό είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που φαντάζεσαι, η αυπνία είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο φαντάζεσαι. Ο μπέμπης ήρθε και λίγο νωρίτερα στη ζωή μας, Δηλαδή τραγουδούσα στην Πάτρα ένα Σάββατο και έλαβα ένα μήνυμα που μου έλεγε ότι «γεννάμ廨! Όλα πήγαν ευτυχώς καλά. Δεν γινόταν να σταματήσω το live και να φύγω. Τελείωσα το μισάωρο που απέμενε και ξεκίνησα για την Αθήνα».

Μιλώντας για τη φιλία που διατηρεί με τον chef και κριτή του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο είπε: «Τον ξέρω πολλά χρόνια, έχουμε κάνει διάφορες τρέλες μαζί και επαγγελματικά. Γιατί κάποτε μαγείρευε σε ένα μαγαζί στη Νέα Σμύρνη, πριν από το MasterChef και με είχε guest σεφ ένα βράδυ! Οπότε με είχε εμπιστευτεί και έχουμε μοιραστεί καταστάσεις από πολύ παλιά. Είναι φοβερός τύπος, το αντισυμβατικό του χαρακτήρα του είναι και αυτό που τον κάνει τόσο μαγικό στην τηλεόραση».

Πηγή: www.newsbeast.gr