Δούκισσα Νομικού: Μην ξεσπάς τον θυμό σου πάνω του - celebs.gr

Breaking

Δούκισσα Νομικού: Μην ξεσπάς τον θυμό σου πάνω του

featured image

Η Δούκισσα Νομικού είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά ανεβάζει στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ αρκετές φορές έχει δημοσιεύσει και διάφορα μηνύματα κοινωνικού περιεχομένου. Κάτι τέτοιο έκανε και σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, θέλοντας με τον δικό της τρόπο να στείλει ένα «μήνυμα αγάπης» προς εκείνος που σχολιάζουν αρνητικά στα social media.

Έτσι, η παρουσιάστρια έγραψε στην ανάρτησή της:

«Σημείωμα αγάπης προς όλους… Αν θες, μέσα από τα social media, να πεις κάτι κακό, να ειρωνευτείς, να μιλήσεις απότομα ή άσχημα σε κάποιον, απλά σταμάτα να τον ακολουθείς. Μην ξεσπάς τον θυμό σου πάνω του. Ακολούθησε όποιον συμπαθείς και γράψε σε εκείνον έναν καλό λόγο. Μετάτρεψε την κακία σε ευγένεια. Θα φτιάξεις τη μέρα του αποδέκτη της καλής σου ενέργειας. Θα φτιάξεις και τη δική σου μέρα. Η ζωή είναι ομορφότερη όταν στη ψυχή μας υπάρχει καλοσύνη».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σημείωμα αγάπης προς όλους ❤ Αν θες, μέσα από τα social media, να πεις κάτι κακό, να ειρωνευτείς, να μιλήσεις απότομα ή άσχημα σε κάποιον, απλά σταμάτα να τον ακολουθείς. Μην ξεσπάς τον θυμό σου πάνω του. Ακολούθησε όποιον συμπαθείς και γράψε σε εκείνον έναν καλό λόγο. Μετάτρεψε την κακία σε ευγένεια. Θα φτιάξεις τη μέρα του αποδέκτη της καλής σου ενέργειας. Θα φτιάξεις και τη δική σου μέρα. Η ζωή είναι ομορφότερη όταν στη ψυχή μας υπάρχει καλοσύνη 🙏🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις 11 Οκτ, 2020 στις 4:51 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr