Γιάννης Ζουγανέλης: Η Ελεονώρα Σάββατο παντρεύτηκε, Δευτέρα το έμαθα - celebs.gr

Breaking

Γιάννης Ζουγανέλης: Η Ελεονώρα Σάββατο παντρεύτηκε, Δευτέρα το έμαθα

featured image

Καλεσμένος του Τάκη Χατζή στο Direct ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την κόρη του Ελεωνόρα και στον πρόσφατο γάμο της.

«Δεν παρενέβαινα ποτέ στις επιλογές της, σε ό,τι έχω ιερό. Ούτε μια στιγμή, ούτε μία νύξη!», είπε αρχικά.

Και συνέχισε αναφέροντας πώς ο γαμπρός του, Σπύρος Δημητρίου τού ζήτησε το χέρι της Ελεονώρας: «Ήμουν στη Μύκονο και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: Προς το παρόν θέλω να ξέρετε ότι αυτό μου συμβαίνει, θέλω να ζητήσω το χέρι της κόρης σας, έστω και από τηλεφώνου».

Στη συνέχεια, δεν έκρυψε την επιθυμία του να γίνει παππούς: «Εννοείται ότι θέλω να γίνω παππούς, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να μου συμβεί».


Όσο για τον πρόσφατο γάμο της κόρης του στις Σπέτσες, είπε μεταξύ άλλων: «Δεν ήταν καθόλου κόσμος… καμιά 30αρια ήταν οι καλεσμένοι, ο χώρος ήταν εξωτερικός, το ζευγάρι παντρεύτηκε έξω… εννοείται ήταν θρησκευτικός ο γάμος… τι κάνουμε… το ήθελα πάρα πολύ… Βέβαια με εξέπληξε η κόρη μου, μου το είχε έκπληξη μέχρι τελευταία στιγμή. Μου είχε πει ότι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο και θα κάνει αργότερα τον θρησκευτικό, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Σάββατο παντρεύτηκε, τη Δευτέρα το έμαθα. Από μωρό παιδί αυτό το κοριτσάκι με εκπλήσσει».

Πηγή: www.newsbeast.gr