Έφη Σαρρή: Ήθελα να διεκδικήσω τον Τραμπ από αυτή την άσχημη τη Μελάνια - celebs.gr

Breaking

Έφη Σαρρή: Ήθελα να διεκδικήσω τον Τραμπ από αυτή την άσχημη τη Μελάνια

featured image

Τις πόρτες του εντυπωσιακού σπιτιού της στο Happy Day άνοιξε η Έφη Σαρρή. Η γνωστή τραγουδίστρια, την οποία σύντομα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο του J2US, μίλησε για πολλά με τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως κάνει ρετούς στις φωτογραφίες με μαγιό που ανεβάζει στο Instagram, είπε πως βαριέται να πηγαίνει διακοπές, ενώ δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για το Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο ήθελε να πάει να διεκδικήσει από την Μελάνια, αλλά την πρόλαβε ο κορονοϊός.

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις δηλώσεις της Έφης Σαρρή στην εκπομπή του Alpha:

«Είχα ένα μεγάλο όνειρο να έχω σπίτι με φοίνικες. Δεν θα ασχοληθώ ποτέ με τα φυτά μου, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι γι’ αυτή τη δουλειά. Απολαμβάνω μόνο το κρεβάτι μου, είμαι τεμπέλα».

«Αν μια φίλη μου πει να πάμε για μπάνιο, εννοείται πως θα πω όχι. Αποφεύγω να πηγαίνω διακοπές, με κουράζουν. Δεν μπορώ να κοιμηθώ εύκολα, φταίει ότι για πολλά χρόνια δούλευα νύχτα».


«Δεν ήμουν ποτέ σπάταλη, επίσης δεν είχα οικογένεια να τροφοδοτώ με χρήματα, δεν είχα πάθη…»

«Αυτόν τον καιρό κάνω εξετάσεις, το κάνω γιατί οι μεγάλοι άνθρωποι πρέπει να φροντίζουν την υγεία τους».

«Θέλω πολύ να πάω στην Αμερική να γνωρίσω αυτόν τον μοναδικό ηγέτη, τον ξανθό, με το μαλλί… Με μάγεψε ο Ντόναλντ Τραμπ. Είναι πολύ ηγετικός… Ήθελα να τον διεκδικήσω από αυτή την άσχημη τη Μελάνια. Τώρα όμως μου αρρώστησε και “έπεσαν” τα φτερά μου».

«Στις φωτογραφίες με μαγιό που ανεβάζω πέφτει πολύ ρετούς, δεν είναι αληθινές αυτές οι φωτογραφίες. Αλίμονο αν πιστεύει άνθρωπος στη σημερινή εποχή που η τεχνολογία έχει προχωρήσει, υπάρχει κάτι αρετουσάριστο; Όχι βέβαια».

Πηγή: www.newsbeast.gr