Κορονοϊός: Φόβοι για γενικό lockdown εάν τα κρούσματα φτάσουν τα 2.000 ημερησίως - celebs.gr

Breaking

Κορονοϊός: Φόβοι για γενικό lockdown εάν τα κρούσματα φτάσουν τα 2.000 ημερησίως

featured image

Αναπόφευκτη θα είναι η επιβολή και νέων περιοριστικών μέτρων το επόμενο διάστημα, εφόσον οι αριθμοί των κρουσμάτων κορονοϊού συνεχίζουν να αυξάνονται συνεχώς.

Η πρώτη φάση της κρίσιμης επιχείρησης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού στο δεύτερο σφοδρό κύμα της πανδημίας που διανύουμε, το οποίο τείνει να πάρει ευρωπαϊκές διαστάσεις, ξεδιπλώθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Χαρδαλιάς: «Τα μόνα έγγραφα για τις μετακινήσεις θα είναι οι πιστοποιήσεις των εργοδοτών, ουδείς άλλος θα κυκλοφορεί» (vid)

Εν τούτοις, η εργαλειοθήκη που έχει στη διάθεσή της η κυβέρνηση δεν έχει εξαντληθεί στην υποχρεωτική χρήση μάσκας και το νυχτερινό «shutdown».

Οι πληροφορίες λένε ότι τα επόμενο διάστημα και εφόσον οι αριθμοί συνεχίζουν να μαρτυρούν ότι το επιδημικό κύμα απέχει μακράν από το σημείο εκτόνωσής του, η επιβολή επιπλέον περιορισμών είναι αναπόφευκτη, όπως αναφέρει το «Βήμα της Κυριακής».

Μάλιστα, σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, εάν τα κρούσματα φθάσουν τα 2.000 καθημερινά, οι εντατικές γεμίσουν και το σύστημα υγείας φτάσει στα… όριά του, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε γενικό lockdown.

[/expander_maker]
[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ