Τα έσπασαν Κοκλώνης-Σαμαράς. Τον κράτησε στο “Style Me Up” επειδή τον λυπήθηκε - celebs.gr

Breaking

Τα έσπασαν Κοκλώνης-Σαμαράς. Τον κράτησε στο “Style Me Up” επειδή τον λυπήθηκε

featured image

Ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Καινούργιου και εκεί ο μίλησε για τη νέα τηλεοπτική πρόκληση ενώ αποκάλυψε ότι η φιλία του με το Νίκο Κοκλώνη περνάει μια μικρή κρίση. Δεν θα την έλεγα κρίση. Αλλά πάγωμα. Ο Νίκος κουράστηκε απο τις παράλογες απαιτήσεις του κομμωτή και του έριξε άκυρο… σε πολλά. Όσο για την θέση του στην εκπομπή; Το έκανε γιατί τον λυπήθηκε. Και αυτή είναι η μοναδική αλήθεια.

 

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Άρχισαν τα όργανα στο Big Brother – Ερωτικές σκηνές στο ριάλιτι

Όσον αφορά το “Style Me Up”, ο “Φωφός”, στον ρόλο του beauty expert, θα αναλάβει να βοηθήσει τους διαγωνιζόμενους να πετύχουν την αλλαγή που επιθυμούν. “Είμαι πολύ χαρούμενος. Μετά από πολύ καιρό θα κάνω κάτι που μου ταιριάζει. Μου αρέσει αυτό. Στη μεταμόρφωση αν δεν αλλάξεις το μαλλί και το κεφάλι σου, τι θα αλλάξεις; Οι περισσότερες γυναίκες δέχονται αλλά είναι και μερικές που έχουν τις αντιρρήσεις τους”, ανέφερε αρχικά.


 

Ο “Φωφός” προσπάθησε να βγεί απο πάνω χθές λέγοντας: “Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι 25 χρόνια στη μόδα και δεν μου αρέσει να είμαι δίπλα στον Αλεξάνδρου και να φαίνομαι μικρότερος. Πιστεύω έπρεπε να είμαι ξεχωριστά από την επιτροπή. Εγώ δενν είμαι επιτροπή, είμαι beauty expert. Αυτό με ενόχλησε. Δεν ευθύνεται η επιτροπή αλλά ο Νίκος Κοκλώνης. Του το είπα απέξω απέξω, γιατί πρέπει να καταλάβει και ποιος είναι ο άλλος. Δεν είμαστε στα καλύτερά μας με το Νίκο. Δεν είμαστε όπως ήμασταν. Άλλο η δουλειά κι άλλο η φιλία. Στη δουλειά μου θέλω να προβάλλομαι όπως ακριβώς είμαι”. 

Όμως οι γνώστες γνωρίζουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – «Big Brother»: Αγνώριστη η Σοφία Δανέζη πριν τις διορθωτικές επεμβάσεις (φωτο)

[/expander_maker]




[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ