Αλέξανδρος και Αριάδνη: Τα παιδιά του Σάκη Ρουβά τραγουδούν μαζί και είναι ο,τι πιο όμορφο είδαμε σήμερα - celebs.gr

Breaking

Αλέξανδρος και Αριάδνη: Τα παιδιά του Σάκη Ρουβά τραγουδούν μαζί και είναι ο,τι πιο όμορφο είδαμε σήμερα

featured image

Ο Σάκης Ρουβάς απαθανάτισε τα δύο παιδιά του, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη, να τραγουδούν στο σπίτι και το βίντεο έχει γίνει viral.

Το διάστημα της καραντίνας, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μοιράζονται αρκετά συχνά στιγμές από την καθημερινότητά τους μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media, με πρωταγωνιστές κυρίως τα τέσσερα παιδιά τους, τα οποία έχουν μεγαλώσει αρκετά.

Η μουσική δεν λείπει από το σπίτι του Σάκη Ρουβά

Πρόκειται για μία πολύ δεμένη και αγαπημένη οικογένεια, κάτι που φαίνεται και από τον χρόνο που περνούν όλοι μαζί καθημερινά. Ο διάσημος τραγουδιστής και το μοντέλο και παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα δοτικοί με τα παιδιά τους και ειδικά εν μέσω καραντίνας, απολαμβάνουν πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες μαζί τους εντός και εκτός σπιτιού, όπως παιχνίδια, μαγείρεμα και βόλτες

Από την καθημερινότητά τους φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική και αυτό αποδεικνύεται από τη χθεσινή ανάρτηση του Σάκη Ρουβά.

Το βίντεο του Σάκη Ρουβά που έγινε viral

Ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε ένα βίντεο με τα παιδιά του, Αριάδνη και Αλέξανδρο, που ακούνε μουσική και τραγουδούν, μία δραστηριότητα που απολαμβάνουν πολύ. Αυτό βέβαια που έκανε εντύπωση είναι το performance των δύο παιδιών που σίγουρα έχουν πάρει κάτι από τη λάμψη και το ταλέντο του μπαμπά τους, ενώ μέσα σε λίγες ώρες, το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 180 χιλιάδες προβολές.

Ο Σάκης Ρουβάς λατρεύει  τις αγκαλιές με τα παιδιά του

Ο Αλέξανδρος και η Αριάδνη είναι τα μεσαία παιδιά της οικογένειας. Γεννήθηκαν το 2011 και 2013 αντίστοιχα και όσο μεγαλώνουν μοιάζουν όλο και περισσότερο και στους δύο τους γονείς, όπως, επίσης και τα άλλα δύο παιδιά.

Σάκης Ρουβάς παιδιά


Σάκης Ρουβάς παιδιά

Σάκης Ρουβάς παιδιά

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]