Στάθης Λιβαθινός: Παραιτήθηκε από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου - celebs.gr

Breaking

Στάθης Λιβαθινός: Παραιτήθηκε από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου

featured image

Στάθης Λιβαθινός: Ο γνωστός σκηνοθέτης παραιτήθηκε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Αυτό έγινε έπειτα από καταγγελίες σπουδαστών εις βάρος του. Τουλάχιστον, αυτό μετέδωσε η «ΕΡΤ».

Το προηγούμενο διάστημα, στη σκιά των αποκαλύψεων για τον Δημήτρη Λιγνάδη, σπουδαστές του Εθνικού συνέταξαν μια επιστολή. Οι ίδιοι κατήγγειλαν μέσω αυτής διάφορες συμπεριφορές. Με αφορμή την επιστολή ξεκίνησε ένας διάλογος των σπουδαστών με την διευθύντρια, που κατέληξε σε μία κοινή ανακοίνωση.

Παραίτηση Στάθη Λιβαθινού από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Σ. Λιβαθινός: Η δήλωσή του

Παραιτήθηκε από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου ο Στάθης Λιβαθινός επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τον ήθελαν να προχωρά σήμερα στη σχετική ανακοίνωση.


«ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Αγαπημένες μου μαθήτριες και αγαπημένοι μου μαθητές,

Μετά και την τελευταία σας άρνηση να συνεργαστείτε μαζί μου έστω για 2 ώρες την βδομάδα, ώστε να ολοκληρώσετε τον κύκλο των σπουδών σας, μέσα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, δεν μου μένει τίποτα άλλο από το να σας αποχαιρετήσω. Ζητώ και πάλι συγγνώμη αν τυχόν πλήγωσα κάποια ή κάποιον από σας – η όποια αυστηρότητά μου δεν έκρυβε τίποτα περισσότερο από έγνοια και αγωνία, ώστε να αποκτήσετε τα απαραίτητα εφόδια για τη μελλοντική σας πορεία στο θέατρο.

Χρειάστηκε πολύς κόπος και επιμονή χρόνων για να μπορέσω επιτέλους να δημιουργήσω αυτό το Τμήμα Σκηνοθεσίας στο οποίο βρίσκεστε σήμερα, αλλά και να διαθέτει η Σχολή του Εθνικού Θεάτρου τις υποδομές που διαθέτει. Κρατήστε μόνο τα καλά κι αλλάξτε το θέατρο. Σας ευχαριστώ για όλα, όπως και τη διευθύντρια της Σχολής, αλλά και όσους συναδέλφους με στήριξαν.

Καλή συνέχεια.

Στάθης Λιβαθινός».

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]