Άνθιμος Ανανιάδης: «Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Έχουμε πλάνα του στη νέα ταινία μας» - celebs.gr

Breaking

Άνθιμος Ανανιάδης: «Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Έχουμε πλάνα του στη νέα ταινία μας»

featured image

Άνθιμος Ανανιάδης: Ο Κώστας Βουτσάς είναι ο καλύτερος φίλος του Άνθιμου Ανανιάδη. Τουλάχιστον, αυτό δήλωσε ο Έλληνας ηθοποιός στη χθεσινή συνέντευξή του. Ο ίδιος φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «The 2night show». Μεταξύ άλλων, ο Άνθιμος Ανανιάδης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για την ταινία «The Greek Job» που πρωταγωνιστεί και στην οποία συμμετείχε ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς.

A. Ανανιάδης: Όλα όσα ανέφερε στις δηλώσεις του

Ο Άνθιμος Ανανιάδης ξεκίνησε, λέγοντας: «Έχουμε πλάνα με τον Κώστα Βουτσά τα οποία θα παίξουν στην ταινία που ετοιμάζουμε. Έχουμε και τη μεγάλη τιμή… Πάντα συγκινούμαι γιατί έγινε μέσα στην όλη πράξη της ταινίας. Εκεί που ετοιμαζόμασταν να κάνουμε μια καταστροφή και πήραμε τηλέφωνο, τον πήγαμε στο νοσοκομείο και “έφυγε” μέσα σε έναν μήνα. Είναι τεράστια τιμή, όμως, να είναι το πνεύμα του εκεί».


Οι δηλώσεις του Άνθιμου Ανανιάδη για τον Κώστα Βουτσά.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης είπε στη συνέχεια: «Χρόνια έλεγα στον Κώστα (σ.σ. Βουτσά) ότι θα κάνω μια ταινία στην οποία θα παίξει τον πατέρα μου και βρέθηκε ένας φίλος μου που ο παππούς του είναι ίδιος ο Κώστας. Είναι 88 χρόνων και παίζει για να μας βοηθήσει να τελειώσουμε τα πλάνα του. Τον ευχαριστώ για όλα. Ήταν ο καλύτερός μου φίλος ο Κώστας».

Α. Ανανιάδης: Ακολουθεί βίντεο, με τις δηλώσεις του στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «The 2night show»

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]