Και όμως ο ισχυρός άνδρας της Pfizer, δεν έχει εμβολιαστεί! - celebs.gr

Breaking

Και όμως ο ισχυρός άνδρας της Pfizer, δεν έχει εμβολιαστεί!

featured image

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά ακύρωσε την αναμενόμενη επίσκεψή του στο Ισραήλ, αφού αποδείχθηκε ότι δεν εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού!

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Μπουρλά καθώς και τα μέλη της αντιπροσωπείας που επρόκειτο να τον συνοδεύσουν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, δεν έλαβαν τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Ως αποτέλεσμα, αποφασίστηκε να καθυστερήσει η επίσκεψη για αρκετές ημέρες, καθυστέρηση που προκαλεί και πολιτικές αντιδράσεις λόγω των επερχόμενων εκλογών του Ισραήλ.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έστειλαν στο νοσοκομείο γυναίκα, επειδή τους κατήγγειλε για «κορονο-ψήσιμο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Survivor»: Το ρολόι του Ατζούν που τράβηξε τα βλέμματα και αξίζει μια περιουσία

Ο Μπουρλά είπε τον Δεκέμβριο ότι δεν έχει λάβει ακόμη το εμβόλιο, επειδή δεν θέλει να «πάρει την θέση άλλων», και θα περίμενε μέχρι η ηλικιακή ομάδα του να έλθει στην σειρά  για να εμβολιαστεί. Ως εκ τούτου, έχει λάβει την πρώτη δόση, αλλά όχι τη δεύτερη ακόμη.


Η Pfizer δεν απάντησε στο αίτημα της The Jerusalem Post για μα σχολιάσει το γεγονός.

“Συνεχίζουμε να ενδιαφερόμαστε να επισκεφθούμε το Ισραήλ και να συναντηθούμε με τους υπευθύνους λήψης αποφάσεων”, δήλωσε εκπρόσωπος της Pfizer στην εφημεριδα. “Η επίσκεψη στο Ισραήλ πιθανότατα θα προγραμματιστεί προς το τέλος της άνοιξης.”

Ο Μπουρλά έγινε πρωτοσέλιδο την περασμένη εβδομάδα όταν σε μια συνέντευξη που δόθηκε στο NBC News αναφέρθηκε στο Ισραήλ ως το «παγκόσμιο εργαστήριο» όταν πρόκειται για διάθεση εμβολίων κορονοϊού, σημειώνοντας ότι στο Ισραήλ «χρησιμοποιούν μόνο το εμβόλιο μας».

Όταν ρωτήθηκε εάν κάποιος θα μπορούσε να μολύνει άλλους μετά τη λήψη δύο δόσεων του εμβολίου, είπε: «Είναι κάτι που πρέπει να επιβεβαιωθεί και τα πραγματικά δεδομένα που λαμβάνουμε από το Ισραήλ και άλλες μελέτες θα μας βοηθήσουν να το κατανοήσουμε καλύτερα»!

Απάντηση που φυσικά προκαλεί μεγάλες απορίες, καθώς υποτίθεται ότι με τις δύο δόσεις του εμβολίου μπορεί να χτιστεί ένα τείχος ανοσίας, που θα αναχαιτίσει την διασπορά του ιού. Τόσο το γεγονός ότι ο ισχυρός άντρας της Φάιζερ δεν έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις, όσο και η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση περί διασποράς του κορονοϊού από εμβολιασμένους, προκαλούν τουλάχιστον ερωτηματικά.

[/expander_maker][gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ