Survivor: Μεγάλος καυγάς που δεν έδειξαν οι κάμερες με Τριαντάφυλλο, Κορόμι και Ασημακόπουλο (vid) - celebs.gr

Breaking

Survivor: Μεγάλος καυγάς που δεν έδειξαν οι κάμερες με Τριαντάφυλλο, Κορόμι και Ασημακόπουλο (vid)

featured image

Μετά το συμβούλιο του Survivor, ο Τριαντάφυλλος είπε κάτι για τον Κοψιδά και προκάλεσε την έκρηξη των Κορόμι και Ασημακόπουλου.

Επεισοδιακό ήταν και το χθεσινό επεισόδιο του Survivor ακόμα και μετά το τέλος των γυρισμάτων, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open

Η ένταση στην οποία αναφέρθηκε η Έλενα Πολυκάρπου δεν αφορούσε αυτή που έγινε στο συμβούλιο με την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, αλλά και τα όσα είπε λίγο πριν φύγει.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μας γλεντάει η Θεοδωρίδου με τη δήλωση για τις πλαστικές – Καλή μου κοίτα πώς ήσουν;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κεραυνοί και βροντές στη βίλα του Ψυχικού! Η κρυφή συμφωνία του Πέτρου Φιλιππίδη με τη γυναίκα του

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Φουρθιώτης – Τον πρόδωσε η καρδιά του

Θυμίζουμε οτι μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως φεύγει από το παιχνίδι, ακούστηκε να λέει: «Χαίρομαι γιατί ο κόσμος με την ψήφο του έδειξε τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει. Προφανώς δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ που είναι η υγεία, η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η ακεραιότητα. Προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας και όλα αυτά».


Τα λόγια του αυτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, προκάλεσαν την έκρηξη του Τριαντάφυλλου, ο οποίος την ώρα που οι παίκτες ετοιμάζονταν να μπουν στο πούλμαν κάτι σχολίασε, προκαλώντας την έκρηξη του Γιώργου Κορόμι και του Γιώργου Ασημακόπουλου: «Πριν μπουν στο πούλμαν ο Τριαντάφυλλος είπε μια ατάκα που εξόργισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Γιώργο Κόρομι και του επιτέθηκαν λεκτικά. Ο Τριαντάφυλλος είπε ότι ενοχλήθηκε από την ατάκα του και έγινε έντονη λογομαχία. Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος συνέχισε τον καβγά με τον Ηλία Μπόγδανο».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ