Τρελός τραυματισμός στο MMA: Του κόπηκε το δάχτυλο και βγήκε ανακοίνωση για την ανεύρεσή του (pics & vid) - celebs.gr

Breaking

Τρελός τραυματισμός στο MMA: Του κόπηκε το δάχτυλο και βγήκε ανακοίνωση για την ανεύρεσή του (pics & vid)

featured image

Αδιανόητος τραυματισμός του Khetag Pliev, ο οποίος έχασε το δάχτυλό του και φτάσαμε να βγει ακόμα και ανακοίνωση για τον εντοπισμό του.

Αν υπήρχε βραβείο για τον πιο τρελό τραυματισμό της χρονιάς, τότε αυτό δεδομένα θα πήγαινε στον Khetag Pliev λόγω του περιστατικού που έγινε την Πέμπτη στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βρώμισε η πιάτσα – Πανελίστας του ΟΡΕΝ έκανε επέμβαση αλλαγής φύλου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Το… βίντεο της Καρολίνας. Θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Εκεί λοιπόν ο 37χρονος ΜΜΑer αντιμετώπιζε τον Devin Goodale, όμως στον δεύτερο γύρω τα πράγματα άρχισε να ξεφεύγουν από τον έλεγχο.

Και αυτό γιατί ο αντίπαλός του κατά την διάρκεια μίας κίνησης κλειδώματος, άρχισε να του τραβάει το γάντι, χωρίς να γίνει αντιληπτός. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αρχίζει να του κόβει το δάχτυλο σε μεγάλο βαθμό…

Όταν σηκώθηκαν συνέχισαν να ανταλλάζουν μπουνιές, με αποτέλεσμα το δάχτυλο να κοπεί τελείως. Και όταν λέμε τελείως, εννοούμε να κρέμεται από ένα μικρό κομμάτι δέρματος.


Κάτι που όπως μπορείτε να δείτε και στο video, ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης να σταματήσει τον αγώνα. Για κάποιον που βρισκόταν μακριά από το σημείο του ελέγχου, δεν ήταν εμφανές οτι το δάχτυλο κρεμόταν και δεν είχε αποκολληθεί τελείως.

Έτσι, φτάσαμε στο σημείο να βγει ακόμα και ανακοίνωση προς το κοινό για τον εντοπισμό του. Κάτι που ωστόσο δεν χρειάστηκε, καθώς μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο που υποβλήθηκε σε επέμβαση και του το έραψαν.

Όπως του είπαν οι γιατροί, ο τένοντας του χεριού είχε κοπεί κατά 50% και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί και άλλο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τα όσα λέει η πλευρά του Khetag Pliev, θα καταθέσει ένσταση κατά της απόφασης που έχρισε νικητή τον Devin Goodale.

[/expander_maker][gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ