Από το 4,7 στο 1,0: Πτώση μεγατόνων και χιλιάδες αρνητικά σχόλια για το e-food - celebs.gr

Breaking

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Από το 4,7 στο 1,0: Πτώση μεγατόνων και χιλιάδες αρνητικά σχόλια για το e-food

featured image

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται το application της e-food τις τελευταίες ώρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media σχετικά με την αλλαγή του εργασιακού καθεστώτος για τους διανομείς με τους οποίους συνεργάζεται η δημοφιλής εταιρεία.

H απόφαση της εταιρείας να στείλει τελεσίγραφο σε 115 εργαζόμενους διανομείς ώστε αυτοί να μετατραπούν σε freelancer χωρίς εναλλακτική εξόργισε τους χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι έσπευσαν να την βαθμολογήσουν αρνητικά.

Πολλοί επίσης είναι αυτοί που μπήκαν στη σελίδα της efood στο Facebook εκφράζοντας έντονη δυσαρέσκεια, ενώ άλλοι αφαίρεσαν την εφαρμογή της εταιρείας.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Έτσι, η εφαρμογή από το 4,7 (με άριστα το 5) που βαθμολογούνταν μέχρι σήμερα, πλέον έχει φτάσει στο 1 του «Google Store».


Το μήνυμα προς τους εργαζομένους που προκάλεσε σάλο

«Αγαπητέ Rider, στο πλαίσιο της αύξησης της παραγωγικότητας του στόλου και της ευρύτερης στρατηγικής της εταιρείας, θα θέλαμε να σου προτείνουμε να συμμετάσχεις και εσύ στο σχήμα συνεργασίας freelancing.

Θέλουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας αλλά με βάση τα παραπάνω και το batch σου εκτιμούμε ότι θα ήταν καλύτερο να συνεχίσεις να εργάζεσαι ως freelancer… Σε διαφορετική περίπτωση, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης της υπάρχουσας σύμβασης…».

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου