Κέρδισε το στοίχημα της ζωής ο 6χρονος – Θετικά τα νέα από τους θεράποντες ιατρούς του - celebs.gr

Breaking

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Κέρδισε το στοίχημα της ζωής ο 6χρονος – Θετικά τα νέα από τους θεράποντες ιατρούς του

featured image

Κρίσιμο είναι το σημερινό μεσημέρι για την πορεία της υγείας του 6χρονου που τραυματίστηκε στο κεφάλι το μεσημέρι της Κυριακής .

  • Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Ρίου μετά τον χθεσινό επιτυχή έλεγχο του νευρολογικού προφίλ στον ανήλικο, σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί μαγνητική τομογραφία ώστε να γίνει στην συνέχει εκτίμηση της πορείας του παιδιού και ποια θα είναι η περαιτέρω πορεία των θεράποντων ιατρών.

«Έχει κερδηθεί το στοίχημα της ζωής του μικρού Φώτη» είναι τα πρώτα λόγια του Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ   αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μείωσης της καταστολής που έγινε στο 6χρονο αγόρι, μετά το σοβαρό τραυματισμό του το μεσημέρι της Κυριακής.


  • Σύμφωνα με τον Επιστημονικό Υπεύθυνο της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέα Ηλιάδη, οι έλεγχοι των αντιδράσεων του μικρού Φώτη κρίθηκαν ικανοποιητικοί και το επόμενο βήμα είναι οι γιατροί να προχωρήσουν σε μαγνητική τομογραφία του εγκεφάλου κι εφόσον πάνε όλα καλά, θα ξεκινήσουν τη διαδικασία της αποσωλήνωσης του παιδιού.

«Ολοκληρώθηκε η μείωση της καταστολής, έγιναν κάποιοι έλεγχοι των αντιδράσεων του ασθενούς, κρίθηκαν ικανοποιητικές οι αντιδράσεις που είδαμε οπότε ξαναμπήκαμε σε καταστολή κι αύριο θα κάνουμε μαγνητική τομογραφία του εγκεφάλου. Θέλουμε να δούμε κάποιες λεπτές δομές στον εγκέφαλο. Αν και ο μαγνήτης είναι καλός ενώ είμαστε διασωληνωμένοι πολύ πιθανόν να μπούμε στη διαδικασία της αποσωλήνωσης. Έχουμε μιλήσει με τους γονείς οι οποίοι είναι ευχαριστημένοι όπως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του παιδιού τους», λέει ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, Ανδρέας Ηλιάδης.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου