Γελάει ο πλανήτης με τις τιμές στο εστιατόριο του Τούρκου - Η απόδειξη και το ξεφτίλισμα απο τους καταναλωτές - celebs.gr

Breaking

Γελάει ο πλανήτης με τις τιμές στο εστιατόριο του Τούρκου - Η απόδειξη και το ξεφτίλισμα απο τους καταναλωτές

featured image

O Salt Bae άνοιξε νέο εστιατόριο στο Λονδίνο και η απόδειξη με τις τιμές που κυκλοφόρησε, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Τα εστιατόρια του Salt Bae σε όλο τον κόσμο, δεν φημίζονται για τις ελκυστικές τιμές τους. Το αντίθετο. Θεωρείται από τα πιο ακριβά του είδους, ειδικά το τελευταίο του που άνοιξε το Λονδίνο πριν από λίγες μέρες.

Ωστόσο, στο επίκεντρο δεν έχει βρεθεί τόσο το φαγητό που προσφέρει και η ποιότητά του, αλλά το πόσο κοστίζουν αυτά που έχει στον κατάλογο.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εκτός εκπομπής ο Αλέξανδρου μετά το ξέσπασμα και τα κλάματα της Τούνη

Αφορμή αποτέλεσε μία απόδειξη από αυτό που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, με το τελικό ποσό να προκαλεί ίλιγγο, καθώς φτάνει τις 1.812 λίρες που αντιστοιχούν σε 2.113 ευρώ.


Μπορεί όσοι επισκέπτονται το εστιατόριο στο Knightsbridge να γνωρίζουν τί τους περιμένει, αλλά όπως και να το κάνουμε κάποια πράγματα προκαλούν εντύπωση.

Όπως για παράδειγμα η μεγάλη Tomahak που κοστίζει 734 ευρώ, τα αναψυκτικά που κάνουν 10 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το τσάι είναι δωρεάν.

Το πιο επιτυχημένο σχόλιο, το έκανε κάποιος που έγραψε: «Είναι πιο φθηνό να πάρεις το αεροπλάνο και να φας στο εστιατόριό του Salt Bae στην Τουρκία, παρά σε αυτό του Λονδίνου. 9 λίρες για ένα Red Bull. 630 λίρες για μία Tomahak. Όχι ευχαριστώ.».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεφτιλίζουν την Ανχελίτα “Είσαι φτηνό σκουπίδι…σίχαμα σε καταλάβαμε”

Ένας άλλος ρώτησε: «Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μία μπριζόλα να κάνει 630 λίρες», για να λάβει την απάντηση: «Γιατί σε πάνε βόλτα με ελικόπτερο για να δεις που μεγάλωσε».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ