«Έκανα σεξ με 18 άντρες σε μια νύχτα και ο άντρας μου μοίραζε τα προφυλακτικά» - celebs.gr

Breaking

«Έκανα σεξ με 18 άντρες σε μια νύχτα και ο άντρας μου μοίραζε τα προφυλακτικά»

featured image

Μια γυναίκα εκπλήρωσε την σεξουαλική της φαντασίωση να κοιμηθεί με πολλούς άντρες ταυτόχρονα. Η Λουίζ, που είναι στα 30 της, αποκάλυψε ότι έκανε σεξ με 18 παρτενέρ σε ένα βράδυ. Η γυναίκα από το Σίδνεϊ δεν έμεινε μόνο σε αυτή την αποκάλυψη καθώς πρόσθεσε ότι ο σύζυγός της δεν ένιωθε καθόλου άσχημα από τη νύχτα πάθους που έζησε και μάλιστα ήταν έτοιμος να παράσχει όλα τα προφυλακτικά.

Η Λουίζ μίλησε για το ερωτικό ραντεβού της σε ένα επεισόδιο του δημοφιλούς podcast Sex Files.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτο! Μητέρα και πρώην δασκάλα θηλάζει τον αρραβωνιαστικό της τρεις φορές την εβδομάδα

Παραδέχτηκε ότι η αυστηρή ανατροφή της Καθολικής την εμπόδισε αρχικά να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά της. Ωστόσο όταν μπήκε για τα καλά στον κόσμο της ανταλλαγής συντρόφων (σσ swinging) άνοιξε τους ορίζοντές της και δεν θα απέκλειε να το δοκιμάσει ξανά στο μέλλον.


«Ως νέα μητέρα και σύζυγος λαχταρούσα την περιπέτεια»

Αφού παντρεύτηκε τον σύζυγό της η γυναίκα από την Αυστραλία άρχισε να φαντασιώνεται πώς θα ήταν να έρθει κοντά με έναν τρίτο. Είπε: «Ο σύζυγός μου ήταν το πρώτο άτομο που έκανα σεξ, αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι δεν είχα φαντασιώσεις ότι κάνω σεξ με αγνώστους. Ως μητέρα με μια νεαρή οικογένεια και έναν σύζυγο μακριά για μήνες, λαχταρούσα την περιπέτεια και την ιδέα να με αναζητήσουν».

«Το τοπικό μου sex shop προσέφερε μαθήματα σεξ και ένα από αυτά αφορούσε τα swinging clubs. Έστειλα μήνυμα στον άντρα μου ότι θα πάω… και πήγα». Χρόνια μετά την επαφή της με το swinging εμπιστεύτηκε τις φαντασιώσεις της για ομαδικό σεξ με τον άντρα της. Και αυτός ήταν φοβερά υποστηρικτικός.

Η γυναίκα ξεκίνησε κάνοντας σεξ με 10 άντρες σε μια νύχτα, κάτι που όπως λέει το «αισθάνθηκε καταπληκτικά». Και πρόσθεσε: «Ναι, το σεξ ήταν υπέροχο, αλλά το να ξέρεις ότι αυτά τα παιδιά είναι εδώ για μένα και μόνο για μένα είναι πραγματικά ενδυναμωτικό».

Καθώς η γυναίκα μπήκε στη δράση με 18 άντρες ο σύντροφός της ήταν εκεί και παρακολουθούσε και μάλιστα μοίραζε τα προφυλακτικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τα μηνύματα του πιλότου στο τρίτο πρόσωπο πριν σκοτώσει την Καρολάιν – «Σε παρακαλώ να βρεθούμε»

Πρόσεχε επίσης τη γυναίκα του και απολάμβανε τις εκφράσεις του προσώπου της.

Η Louise πρόσθεσε: «Ο σύζυγός μου λατρεύει να παρακολουθεί τις εκφράσεις του προσώπου μου, είναι σαν ένα παιδί στο ζαχαροπλαστείο!».

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ