Οδηγός ταξί επιτέθηκε σε πελάτισσα στο αεροδρόμιο, της ζητούσε 35 ευρώ ενώ το ταξίμετρο έγραφε 6 ευρώ - celebs.gr

Breaking

Οδηγός ταξί επιτέθηκε σε πελάτισσα στο αεροδρόμιο, της ζητούσε 35 ευρώ ενώ το ταξίμετρο έγραφε 6 ευρώ

featured image
Απαιτούσε 35 ευρώ για να της δώσει την βαλίτσα, ενώ το ταξίμετρο έγραφε 6.

Απατεώνας οδηγός ταξί επιβίβασε 64χρονη από το αεροδρόμιο των Σπάτων με προορισμό χώρο στάθμευσης κοντά στο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου είχε παρκάρει το όχημα της και επιχείρησε να τη «γδάρει» οικονομικά απαιτώντας 35ευρώ για μια διαδρομή μερικών χιλιομέτρων (μόλις πέντε λεπτά από το αεροδρόμιο) με το ταξίμετρο να γράφει μόλις 6 ευρώ.

Όταν η πελάτισσα του ζήτησε το λόγο ο οξύθυμος ταξιτζής, της επιτέθηκε απαιτώντας μάλιστα εκβιαστικά το ποσό των 35 ευρώ για να της δώσει τη βαλίτσα της, σύμφωνα με το protothema.gr

Τελικά η γυναίκα ενέδωσε, του έδωσε τα χρήματα για να πάρει την αποσκευή της και στη συνέχεια πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό. Μάλιστα έδωσε και την πινακίδα του ταξί που συγκράτησε ο υπάλληλος του πάρκινγκ που είδε το «θερμό» επεισόδιο και ο απατεώνας οδηγός αναζητείται.

Το ταξίμετρο έγραψε 6€, απαιτούσε 35€

Όταν το πρωί της Πέμπτης η 64χρονη γυναίκα πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας της Αγίας Παρασκευής και κατήγγειλε όσα συνέβησαν το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν όλα όσα τους περιέγραφε. Όπως κατέθεσε η γυναίκα λίγο μετά τις 18:30, πήρε ένα ταξί από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και ζήτησε από τον οδηγό να τη μεταφέρει στο πάρκινγκ που είχε αφήσει το όχημα της το οποίο βρίσκεται 8 χιλιόμετρα από τον αερολιμένα.


Μόλις φθάνουν η γυναίκα βλέπει το ταξίμετρο που έγραφε 6 ευρώ και δίνει στον οδηγό 7, λέγοντας του ότι του αφήνει και 1 ευρώ φιλοδώρημα. Τότε ο ταξιτζής, πετάγεται έξω, την πλησιάζει την ώρα που πήγε να ανοίξει το πορτ μπαγκάζ για να πάρει τη βαλίτσα της και τη «μπλοκάρει» λέγοντας της να του δώσει 35 ευρώ. Η γυναίκα αρνείται και προσπαθεί και πάλι να πάρει την αποσκευή της.

Όμως ο οξύθυμος οδηγός αρχίζει να φωνάζει, να βρίζει και να απαιτεί 35 ευρώ για να της δώσει τη βαλίτσα. Μάλιστα όταν τα αίματα άναψαν μετά τη φραστική επίθεση κινήθηκε απειλητικά στο μέρος της αναγκάζοντας την έντρομη γυναίκα να του δώσει τα χρήματα.

Μόλις της πήρε άλλα 25 ευρώ, της πέταξε τη βαλίτσα και εξαφανίστηκε. Το συμβάν παρακολουθούσε εμβρόντητος ένας υπάλληλος του πάρκινγκ ο οποίος έδωσε την πινακίδα του απατεώνα οδηγού και η 64χρονη πήγε το πρωί της Πέμπτης στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής όπου διαμένει και κατήγγειλε το συμβάν. Μάλιστα εκτός από πινακίδα, το θύμα έδωσε περιγραφή του οδηγού ταξί.

Πρόκειται για έναν άντρα ηλικίας περίπου 55 ετών μετρίου αναστήματος μελαχρινό ο οποίος φορούσε μάσκα για τον κορονοϊό.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ