Ελένη Μενεγάκη για Ματέο: «Μου το ζητάει όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί, τον λατρεύω αλλά δε μπορώ» - celebs.gr

Breaking

Ελένη Μενεγάκη για Ματέο: «Μου το ζητάει όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί, τον λατρεύω αλλά δε μπορώ»

featured image

Με αφορμή ένα θέμα που προβλήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, για ένα ζευγάρι που κάνει ταξίδια με το αμάξι και τα παιδιά τους, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια προσωπική εξομολόγηση για τον Μάκη Παντζόπουλο.

Όπως είπε η Ελένη Μενεγάκη, αν και της αρέσουν τα ταξίδια, δε μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό της να ταξιδεύει για 20 μέρες, ακόμα και αν είναι με τον Μάκη Παντζόπουλο.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μοιράζομαι τον άντρα μου με τη μητέρα μου και την μικρή αδερφή μου»

«Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάνει ακόμα και οι δυο μας μεγάλο ταξίδι με αυτοκίνητο. Εμένα ο δικός μου ο άντρας μου το ζητούσε αυτό και μου το ζητάει όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί, Να πάμε ένα ταξίδι, να πάρουμε το αυτοκίνητο και να ταξιδέψουμε 20 μέρες. Εγώ και μόνο που το σκέφτομαι, 20 μέρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αρχίζω και δε νιώθω καλά. Πέραν των παιδιών, οι δυο μας, δεν… Δεν είναι για όλους τους ανθρώπους αυτό…. Εγώ δεν μπορώ…

Με έναν άνθρωπο μαζί που τον λατρεύω και το σκέφτομαι, δε μπορώ να πω ότι ξεκινάω και γνωρίζω την Ευρώπη όλη, δεν μπορώ!…», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου δεν έχει βαφτιστεί ακόμα. Θα πάει μόνος του στον ποταμό, θα διαλέξει άλλο όνομα»

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ