Επίθεση με βιτριόλι – Το ξέσπασμα κατά της κατηγορούμενης – «Τέρας, τέρας όρθιο» - celebs.gr

Breaking

Επίθεση με βιτριόλι – Το ξέσπασμα κατά της κατηγορούμενης – «Τέρας, τέρας όρθιο»

featured image

Η συνεδρίαση του δικαστηρίου που εκδίκασε την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Εξερχόμενη από το ακροατήριο η Έφη Κακαράντζουλα, πρόσωπα από το περιβάλλον της Ιωάννας της φώναξαν: «Τέρας, τέρας όρθιο». Εκείνη δεν απάντησε.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας αποφάσισε ομόφωνα την ενοχή της Έφης Κακαράντζουλα για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απορρίπτοντας όλους τους ισχυρισμούς της πως δεν είχε πρόθεση να αφαιρέσει τη ζωή της Ιωάννας αλλά μόνο να την πονέσει.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χειροτέρεψε η κατάσταση του Γιάννη Αϊβάζη – Τον “έβαλαν” σε οξυγόνο

Ομόφωνα της επιβλήθηκε κάθειρξη 15 ετών, η ανώτατη δηλαδή προβλεπόμενη ποινή. Για την απείθεια το δικαστήριο επέβαλε 6μηνη ποινή φυλάκισης. Μετά τη συγχώνευση, η τελική ποινή που επιβλήθηκε στην κατηγορούμενη είναι κάθειρξη 15 ετών και τριών μηνών.


Το δικαστήριο αποφάσισε, επίσης, να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η έφεση, δηλαδή η Έφη Κακαράντζουλα να παραμείνει στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσή της σε δεύτερο βαθμό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Big Brother – Το ΒΙΝΤΕΟ με την Ανχελίτα σε… ακατάλληλες σκηνές

Νωρίτερα ο εισαγγελέας της έδρας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης πρότεινε να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη η έφεση, καθώς όπως είπε η κατηγορούμενη είναι επικίνδυνη για τη δημόσια ασφάλεια και αν αφεθεί ελεύθερη είναι ικανή να διαπράξει και άλλα συναφή αδικήματα:

«Λαμβάνοντας υπόψη της φύσεως και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της δράσης της κατηγορούμενης, και συγκεκριμένα την κατόπτευση των χώρων, την παραλλαγή της εμφάνισης της και την πλήρη αδιαφορία για τη ζωή τη παθούσας, κυρίως λαμβανομένου ότι δεν πιστεύει ακόμα και σήμερα τις διαβεβαιώσεις της παθούσας ότι δεν είχε σχέση με το Νώντα φρονώ ότι είναι επικίνδυνη για τη δημόσια ασφάλεια, και αν αφεθεί ελεύθερη είναι ικανή να διαπράξει συναφή αδικήματα. Η έφεση δεν θα πρέπει να έχει αναστέλλουσα δύναμη», κατέληξε ο εισαγγελέας. [/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ