Μακρινίτσα: Δεν θέλουν ο εγγονός να έχει το επίθετο του φονιά πατέρα του, αίτηση αλλαγής προς τον Αχιλλέα Μπέο - celebs.gr

Breaking

Μακρινίτσα: Δεν θέλουν ο εγγονός να έχει το επίθετο του φονιά πατέρα του, αίτηση αλλαγής προς τον Αχιλλέα Μπέο

featured image

Αλλαγή του ονόματος του ανήλικου εγγονού τους αιτούνται οι χαροκαμένοι γονείς της 28χρονης Κωνσταντίνας θύμα του μακελειού στη Μακρινίτσα που σημειώθηκε στις 5 Απριλίου.

Η 28χρονη Κωνσταντίνα και ο 30χρονος αδερφός της Γιώργος, έπεσαν νεκροί από το μαχαίρι του συζύγου της νεαρής γυναίκας μέσα στο σπίτι τους στη Μακρινίτσα.

Με απόφαση του δικαστηρίου, η οριστική επιμέλεια και η γονική μέριμνα του δυόμιση ετών παιδιού της αδικοχαμένης Κωνσταντίνας έχει ανατεθεί στους γονείς της.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Big Brother – Το ΒΙΝΤΕΟ με την Ανχελίτα σε… ακατάλληλες σκηνές

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χειροτέρεψε η κατάσταση του Γιάννη Αϊβάζη – Τον “έβαλαν” σε οξυγόνο

Μάλιστα, η οικογένεια της Κωνσταντίνας έχει κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να αλλάξει επίθετο το παιδί και να λάβει το δικό της.

Μακρινίτσα


Φονικό στη Μακρινίτσα: «Δεν θέλουμε να έχει αυτό το όνομα το παιδί. Τελείωσε αυτό το επίθετο για εμάς»

Το ζεύγος Τσάπα μετά το αποτρόπαιο έγκλημα δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον δράστη του διπλού φονικού.

«Δεν θέλουμε να έχει αυτό το όνομα το παιδί. Τελείωσε αυτό το επίθετο για εμάς. Δεν θέλουμε να ακούγεται πλέον», ανέφεραν οι παππούδες μιλώντας στον Ταχυδρόμο και πρόσθεσαν ότι το επίθετο του φονιά μπορεί να στιγματίσει τον εγγονό τους, ο οποίος ταλαιπωρείται ήδη αρκετά ψυχολογικά, αφού στερείται την πιο σημαντική παρουσία για ένα παιδί, της μητέρας του.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να αλλάξει το όνομα του παιδιού, του οποίου έχουμε την οριστική επιμέλεια με δικαστική απόφαση και το αιτηθήκαμε σήμερα (σημ. χθες) αυτό στο Ληξιαρχείο Βόλου, όπως έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε», προσθέτουν.

Οι παππούδες του μικρού αγοριού σήμερα διαμένουν σε καινούργιο σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου με το εγγονάκι τους και φροντίζουν να μην του δημιουργηθεί καμία οδυνηρή ανάμνηση.

«Φθάνει που υποφέρουμε εμείς. Μόνο η ψυχή μας γνωρίζει πως ζούμε μετά το φρικτό μακελειό», καταλήγουν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Τριαντάφυλλος Εμμανουηλίδης, λέει ότι η σχετική αίτηση αλλαγής ονόματος απευθύνεται, όπως προβλέπει ο νόμος, προς τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος είναι υπεύθυνος για να αποφασίσει. [/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ