Η κακοκαιρία «Αθηνά» εξαφάνισε παραλία στη Βόρεια Εύβοια – Κίνδυνος πλημμύρας στις πυρόπληκτες περιοχές! - celebs.gr

Breaking

Η κακοκαιρία «Αθηνά» εξαφάνισε παραλία στη Βόρεια Εύβοια – Κίνδυνος πλημμύρας στις πυρόπληκτες περιοχές!

featured image

Η κακοκαιρία “Αθηνά” έφτασε στην Εύβοια, ενώ τα έντονα καιρικά φαινόμενα στα βόρεια του νομού, που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές έχουν ξεκινήσει από χθες.

Ειδικότερα, στη Δημοτική Ενότητα Νηλέως και στην κοινότητα Στροφυλιάς εκδηλώθηκαν χαλαζοπτώσεις με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ποτάμια και δρόμοι, ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του evima.gr έχουν σημειωθεί και κατολισθήσεις σε Αχλάδι, Κοτσικιά.

Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν αυτή την ώρα το ανατολικό κομμάτι του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Με νεότερη δήλωση του ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης κάνει έκκληση στους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

“Κατακλυσμό κάνει αυτή την ώρα στο ανατολικό κομμάτι του Δήμου μας. Η βροχή είναι έντονη με αποτελέσματα να δημιουργήσει προβλήματα και να κόψει στα δύο την παραλία των Λουτρών. Ωστόσο έχουμε διακοπή της κυκλοφορίας αυτή την ώρα από Κοτσικιά προς λουτρό Κοτσικιά. Μεγάλος είναι ο κίνδυνος πλημμύρας στην παραλία της Αγίας Άννας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.


Στη Δημοτική Ενότητα Νηλέως και στην κοινότητα Στροφυλιάς, εκδηλώθηκαν χαλαζοπτώσεις με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ποτάμια και δρόμοι, ενώ όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες υπήρχαν και κατολισθήσεις σε Αχλαδι, Κοτσικιά.

Έντονα πλημμυρικά φαινόμενα υπάρχουν και στην κοινότητα Στροφυλιάς, στα σημεία βρίσκονται μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλαδάς.

Εικόνες από την παραλία Αγίας Άννας

 

βορεια

Εικόνες από την Κοτσικιά και την παραλία Λουτρών

 

βορεια
βορεια
βορεια
Με πληροφορίες από το evimaΕπιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ