Χείμαρρος η Καστρίτση – «Ο Πετρούνιας μηδένισε το κίνημα, την Μπεκατώρου και εμάς» - celebs.gr

Breaking

Χείμαρρος η Καστρίτση – «Ο Πετρούνιας μηδένισε το κίνημα, την Μπεκατώρου και εμάς»

featured image

Στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου η αθλήτρια ενόργανης Δήμητρα Καστρίτση. Η γνωστή αθλήτρια πήρε θέση για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας και συζητήθηκαν έντονα.

Η Δήμητρα Καστρίτση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η δήλωση που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν άστοχη διότι μηδένισε το κίνημα, μηδένισε την Σοφία Μπεκατώρου και μηδένισε και εμάς. Θα ήθελα να ρωτήσω αν εδώ και επτά μήνες υπάρχει έστω και μία ανάρτηση του Λευτέρη που να δείχνει τη συμπαράσταση προς τους συναθλητές του. Διότι άκουσα ότι ήταν και αγέννητος. Πως γίνεται να ήταν αγέννητος όταν με την γυναίκα του ήμασταν συναθλήτριες;». «Έχουμε συμπορευθεί μαζί, έχουμε κλάψει μαζί, έχουμε πονέσει μαζί, ζούσαμε μαζί στις εγκαταστάσεις οπότε που απευθύνεται ο Λευτέρης; Που ήταν;».


«Η συγγνώμη που είπε που απευθυνόταν; Απευθυνόταν στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Συγγνώμη ζητάς από τα θύματα. Στην Ελλάδα αφιερώνεις τα μετάλλια σου» συμπλήρωσε η αθλήτρια. «Καταλαβαίνετε ότι έχουμε υποστεί κακοποίηση και μιλάμε με εάν και εάν και εάν… Κακοποίηση όχι για ψυχολογική βία. Μιλάμε για σωματική βία, ξυλοδαρμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις».
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ