Προτιμώ να πηγαίνω με συζύγους άλλων γυναικών παρά να βλέπω πρωινάδικα - celebs.gr

Breaking

Προτιμώ να πηγαίνω με συζύγους άλλων γυναικών παρά να βλέπω πρωινάδικα

featured image

Μια αυτοαποκαλούμενη κατά συρροή ερωμένη εξομολογείται ότι απολαμβάνει το παιχνίδι της εξαπάτησης και ότι παίρνει τεράστια ευχαρίστηση με το να κοιμάται με παντρεμένους άντρες.

Η Γκουίνεθ Λι, 49 ετών, παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στη The Sun ότι δεν μετανιώνει για τις πράξεις της και λέει ότι θα προτιμούσε να εξαπατήσει μία γυναίκα κάνοντας σεξ με τον άντρα της παρά να «καθίσει στο σπίτι να παρακολουθεί πρωινάδικα» ή να «βγάζει τους κάδους των σκουπιδιών έξω».

Από τότε που τελείωσε η τελευταία τετραετής σχέση της το 2017, η Γκουίνεθ λέει ότι συμμετέχει στη μία εξωσυζυγική σχέση μετά την άλλη και μάλιστα με αρκετούς άντρες «σχέση μετά από σχέση» με πολλούς παντρεμένους άνδρες.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου δεν έχει βαφτιστεί ακόμα. Θα πάει μόνος του στον ποταμό, θα διαλέξει άλλο όνομα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μοιράζομαι τον άντρα μου με τη μητέρα μου και την μικρή αδερφή μου»

Σε αυτούς περιλαμβάνονται κορυφαίοι επιχειρηματίες και ξενοδόχοι οι οποίοι της χάρισαν υπέροχα δώρα.

«Ο τρόπος ζωής μου μού επέτρεψε να απολαύσω την αντρική παρέα και το συναρπαστικό σ3ξ χωρίς να πρέπει να δεχτώ τη ρουτίνα μας “κανονικής ζωής”. Διαμάχες για το ποιος θα βγάλει έξω τα σκουπίδια και μια θλιβερή κουβέντα για τη φροντίδα των παιδιών. Δε νομίζω ότι σε αυτό το στάδιο της ζωής μου θα μπορούσα να το αντέξω αυτό.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να ντρέπονται ή να φοβούνται την κρίση για το ότι είμαι μία κατά συρροή ερωμένη, αλλά είμαι ειλικρινής όσον αφορά αυτό που κάνω. Λένε ότι μπαίνω ανάμεσα σε ζευγάρια και καταστρέφω σπίτια. Έχω κάνει τις επιλογές μου και έχω αναλάβει και τις ευθύνες αυτών», συμπλήρωσε.

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ