Η Καινούργιου “ξέσκισε” τον Πετράκο – «Είναι με τα καλά του; Τι είναι αυτά που λέει;» - celebs.gr

Breaking

Η Καινούργιου “ξέσκισε” τον Πετράκο – «Είναι με τα καλά του; Τι είναι αυτά που λέει;»

featured image

Ο Γρηγόρης Πετράκος για μια ακόμη φορά βρήκε τρόπο ν΄απασχολήσει με νέες ασυναρτησίες που αφορούσαν στην απόφαση της κυβέρνησης να ακυρώσει τις μαθητικές παρελάσεις ως ένδειξη πένθους για τον χαμό της Φώφης Γεννηματά. Μάλιστα έκανε λόγο για προσπάθεια “σβησίματος” της Εθνικής ταυτότητάς μας.

 

 

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τα μηνύματα του πιλότου στο τρίτο πρόσωπο πριν σκοτώσει την Καρολάιν – «Σε παρακαλώ να βρεθούμε»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτο! Μητέρα και πρώην δασκάλα θηλάζει τον αρραβωνιαστικό της τρεις φορές την εβδομάδα

«Είναι με τα καλά του ο Γρηγόρης Πετράκος; Φταίμε όλοι εμείς που τον προβάλουμε. Ο ίδιος μπορεί να θέλει, να αρέσκεται στην προβολή. Όταν μια γυναίκα 56 ετών που έχει πεθάνει από την παλιαρρώστια, είναι μια γυναίκα σύμβολο από μια πολιτική οικογένεια, άσχετα αν συμφωνείς ή όχι, θεωρώ ότι ο πρωθυπουργός έκανε την ωραιότερη κίνηση. Τι σχέση έχει η παρέλαση να συνδεθεί με αυτό. Τι είναι αυτά που λέει ρε παιδιά;» αποκρίθηκε η Κατερίνα Καινούργου και συμπλήρωσε:

 

«Τον πήραμε τηλέφωνο και τον καλέσαμε να έρθει την εκπομπή, για να μας πει ποια είναι η λογική του και η σκέψη του. Θέλω να κάτσει απέναντί μου και να του πω “βρε Γρηγόρη, έχει γυναίκα, μητέρα, κόρη, αδερφή, δεν συγκλονίζεσαι;”. Υπάρχουν άνθρωποι που συμφωνούν με αυτό; Ο Πετράκος ξέρει ότι θα ασχοληθούμε, ας κρατήσει κάποια πράγματα για τον εαυτό του».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ