Η διαφορά ηλικίας της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τόσα χρόνια τον περνάει - celebs.gr

Breaking

Η διαφορά ηλικίας της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τόσα χρόνια τον περνάει

featured image

Η σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη αποκαλύφθηκε όταν στις 6/10 φωτογραφίες με τους δυο τους σε στέκι των Εξαρχείων ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Από την ημέρα εκείνη λοιπόν το νέο ζευγάρι έχει συζητηθεί πολύ και σίγουρα θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμη.

Πόσα χρόνια περνάει η Βανδή τον Μπισμπίκη;


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγανάκτησαν με τις «Άγριες Μέλισσες» – “Όχι άλλη Λέρο! Βαρεθήκαμε. Μια αηδία κατάντησε»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Προτιμώ να πηγαίνω με συζύγους άλλων γυναικών παρά να βλέπω πρωινάδικα

Όπως διαβάσαμε ηλικιακά τους χωρίζουν 8 χρόνια, καθώς η τραγουδίστρια γεννήθηκε το 1969 (52 ετών) και ο ηθοποιός το 1977 (43 ετών). Όπως και να έχει ο χρόνος για την Δέσποινα είναι ο καλύτερος φίλος και όσο μεγαλώνει είναι ακόμη και πιο όμορφη βάζοντας κάτω ακόμη και 20αρες!


«Ο Βασίλης Μπισμπίκης έρχεται τακτικά»

Σε πρωινή εκπομπή μίλησε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, που αποκάλυψε πως ο γιος του ήταν εκείνος που σέρβιρε τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη. Ο ηθοποιός μάλιστα, είναι τακτικός πελάτης του μαγαζιού.

«Δεν γνωρίζαμε ότι ήταν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στο μαγαζί μας. Προφανώς ήρθαν ινκόγκνιτο. Δεν είχαν κλείσει τραπέζι. Ήρθαν και κάθισαν σε μια άκρη. Ο Βασίλης Μπισμπίκης έρχεται τακτικά. Ε, έφερε και την Δέσποινα Βανδή. Τους σέρβιρε ο γιος μου», είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που συνεργάζεται με την τραγουδίστρια αποκάλυψε πως: «Δε μου έχει μιλήσει ακόμη και δεν της μίλησα και εγώ για αυτό. Όταν θα νιώσει κάποιος την ανάγκη να το πει, αν ισχύει και εφόσον ισχύει. Που πιθανολογούμενα θα ισχύει εφόσον έχουμε δει και πράγματα. Όταν μου μιλήσει και μου δώσει το δικαίωμα να μιλήσω, ναι θα σας πω». [/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ