Ραγδαίες εξελίξεις: Ανοίγουν τα κινητά τηλέφωνα του δολοφόνου της Δώρας στη Ρόδο! Ψάχνουν για τρίτο πρόσωπο - celebs.gr

Breaking

Ραγδαίες εξελίξεις: Ανοίγουν τα κινητά τηλέφωνα του δολοφόνου της Δώρας στη Ρόδο! Ψάχνουν για τρίτο πρόσωπο

featured image

Την ώρα που συγγενείς, φίλοι και το πανελλήνιο προσπαθούν να συνέλθουν από την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζαχαριά στην Ρόδο, οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατική» το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου αναμένεται να επιληφθεί άμεσα των ερευνών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η 31χρονη εκπαιδευτικός από τον πρώην σύντροφό της Κώστα Μοίρα, που αυτοκτόνησε, λίγη ώρα μετά τον φόνο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου δεν έχει βαφτιστεί ακόμα. Θα πάει μόνος του στον ποταμό, θα διαλέξει άλλο όνομα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μοιράζομαι τον άντρα μου με τη μητέρα μου και την μικρή αδερφή μου»

dora rodos orgi


Οι επιτελείς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, που διενεργούν την προανάκριση για το έγκλημα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αιτήθηκαν την άρση του απορρήτου και τον έλεγχο των δύο κινητών τηλεφώνων του δράστη και του θύματος, αλλά και το «ξεκλείδωμα» – έλεγχο των περιεχομένων, από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενός tablet κι ενός φορητού υπολογιστή του Μοίρα.

dora rodos dolofonos

  Οι 4 ηλεκτρονικές συσκευές είναι απενεργοποιημένες, για την πρόσβαση σ’ αυτές απαιτούνται κωδικοί και στόχος της έρευνας είναι να αποκλειστεί το ενδεχόμενο γνώσεως ή συμμετοχής καθ’ οιονδήποτε τρόπο στο έγκλημα τρίτου προσώπου με τον πλέον επίσημο τρόπο.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ