Τέλος τα lockdown: Ελεύθεροι παντού οι εμβολιασμένοι, «σκούρα τα πράγματα» για τους ανεμβολίαστους - celebs.gr

Breaking

Τέλος τα lockdown: Ελεύθεροι παντού οι εμβολιασμένοι, «σκούρα τα πράγματα» για τους ανεμβολίαστους

featured image

Νέες ελευθερίες για τους πλήρως εμβολιασμένους ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Σύμφωνα με τον κ. Πλεύρη, οριστικό τέλος μπαίνει στα μίνι lockdown ενώ διασκέδαση και η εστίαση θα είναι ελεύθερες για τους εμβολιασμένους χωρίς κανέναν περιορισμό ακόμα και στις κόκκινες περιοχές.

Τα μέτρα θα έχουν ισχύ 15 ημέρες και θα επαναξιολογούνται και σε πρώτη φάση θα αρχίσει η εφαρμογή τους από το Σάββατο 09/10/2021.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μοιράζομαι τον άντρα μου με τη μητέρα μου και την μικρή αδερφή μου»

«Δεν υπάρχει πλέον το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας και διασκέδαση και εστίαση θα λειτουργούν κανονικά», τόνισε ο υπουργός.

Οριστικό τέλος τα lockdown: Πλήρης ελευθερία για τους εμβολιασμένους

Οι κόκκινες περιοχές θα επισημαίνονται στον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας με στόχο να ενημερώνονται οι πολίτες ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην ξεχνούν να τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό όπως είναι η μάσκα και οι αποστάσεις.


«Στην εστίαση όπου έχουμε πλήρως εμβολιασμένα άτομα δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός. Το προσωπικό θα τηρεί όλα τα μέτρα όπως η χρήση μάσκας και ατομική προστασία. Στους χώρους διασκέδασης υπάρχει πλήρης ελευθερία για τους εμβολιασμένους», τόνισε.

Επιπλέον ελευθερίες δίνονται με βάση τα νέα μέτρα, στους εμβολιασμένους, όσον αφορά στους κλειστούς χώρους διασκέδασης, δίνοντας ουσιαστικά τη δυνατότητα σε όσους έχουν πλήρως εμβολιαστεί να διασκεδάσουν όπως έκαναν και προ κορωνοϊού.

Στο εξής επιτρέπονται στα εστιατόρια, μπαρ κλπ να έχουν μουσική και οι θαμώνες να είναι όρθιοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου δεν έχει βαφτιστεί ακόμα. Θα πάει μόνος του στον ποταμό, θα διαλέξει άλλο όνομα»

«Η επιτροπή είναι το επιστημονικό όργανο που σέβεται η πολιτική ηγεσία και έχουν δώσει έναν αγώνα αφιλοκερδώς με γνωμοδοτήσεις και είναι ο στενός μας συνεργάτης και παραμένει ως όργανο του υπουργείου. Θα μας δίνει τις γενικές κατευθύνσεις για να αποφασίζονται τα μέτρα. Η ισχύς τους θα είναι για 15 ημέρες. Οι περιορισμοί που υπάρχουν υφίστανται και θα επανεξεταστούν στο σύνολό τους», είπε ο κ. Πλεύρης.

Δείτε live τις ανακοινώσεις:

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ