Εξευτελιστικές τιμές σε δημοπρασία του ΟΔΔΥ: Mercedes από 300€ - celebs.gr

Breaking

Εξευτελιστικές τιμές σε δημοπρασία του ΟΔΔΥ: Mercedes από 300€

featured image

Όλα τα οχήματα με τις τιμές τους που θα τεθούν σε δημοπρασία την Πέμπτη στις 24 Οκτωβρίου.

Οχήματα για όλα τα… γούστα σε αρκετά χαμηλές τιμές, περιλαμβάνει η δημοπρασία του ΟΔΔΥ που θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου στο τελωνείο της Ρόδου.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου δεν έχει βαφτιστεί ακόμα. Θα πάει μόνος του στον ποταμό, θα διαλέξει άλλο όνομα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μοιράζομαι τον άντρα μου με τη μητέρα μου και την μικρή αδερφή μου»

Μεταξύ των επιλογών που έχουν όσοι ενδιαφέρονται είναι μία Mercedes 201 σε λευκό χρώμα που ξεκινάει από τα 300 ευρώ, ένα Audi A4 μαύρο με τιμή εκκίνησης 900 ευρώ, ενώ την υψηλότερη τιμή την έχει ένα VW Passat του 2.004 που ξεκινάει από τα 5.000 ευρώ.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ δημοπρασια ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  • Στο ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες αυτοκινήτων προς κυκλοφορία είναι 300€.
  • Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται και ο αναλογούν Υ.Π.Α 24%
  • Με την ολοκλήρωση της πλειοδοσίας κάθε οχήματος, καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλει προκαταβολή υπολογιζόμενη σε ποσοστό 20% της τιμής πλειοδοσίας.
  • Γίνεται γνωστό ότι η πληρωμή της προκαταβολής του 20% καταβάλλεται με τραπεζική επιταγή, η ́με την χρήση κάρτας.
  • Σα προς εκποίηση στο συνημμένο πίνακα τροχοφόρα οχήματα είναι μεταχειρισμένα, με ζημιές, φθορές και ελλείψεις και χρειάζονται επισκευές πριν κυκλοφορήσουν. Η εξέταση μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους με την βοήθεια και τεχνικού συμβούλου της επιλογής τους και συμπεριλαμβάνει ότι κριθεί αναγκαίο, χωρίς όμως την χρήση εργαλείων ή άλλων μηχανικών μέσων και χωρίς να τεθεί σε κίνηση το όχημα, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώσουν ανάλογα και τις προσφορές τους. Βάσει των όρων πώλησης, ακυρώσεις αγοραπωλησιών δεν γίνονται δεκτές.
  • Οι συμμετέχοντες στη δημοπρασία υποχρεούνται να έχουν μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας ή οποιοδήποτε επίσημο πιστοποιητικό ταυτότητας σε ισχύ (διαβατήριο, άδεια οδήγησης, άδεια παραμονής κ.λ.π.) και να δηλώνουν στην επιτροπή τον ΑΥΜ, την αρμόδια ΔΟΤ και την ιδιότητά τους
  • Σα οχήματα πωλούνται στην κατάσταση που βρίσκονται κατά την ημέρα της δημοπρασίας και οι αρμόδιες Υπηρεσίες Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν φανερά ή κρυμμένα ελαττώματα, αφού ο αγοραστής είχε την ευχέρεια να εξετάσει τα δημοπρατούμενα οχήματα πριν την διεξαγωγή της δημοπρασίας μόνος ή με τεχνικό της επιλογής του.
  • Οι προσφορές για να γίνουν δεκτές, πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης και η μία από την άλλη τουλάχιστον κατά 50€ για τα προς Κυκλοφορία Οχήματα.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ