Βόλος: Κάλεσαν τον Snik σε εγκαίνια καφέ και με αυτά που έγιναν εκεί, κατέληξαν στο τμήμα - celebs.gr

Breaking

Βόλος: Κάλεσαν τον Snik σε εγκαίνια καφέ και με αυτά που έγιναν εκεί, κατέληξαν στο τμήμα

featured image

Ο Snik ήταν προσκεκλημένος στα εγκαίνια καταστήματος στο κέντρο του Βόλου, χθες, Παρασκευή, χωρίς ωστόσο να έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του καταστήματος να συλληφθούν.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής, στο Βόλο, από Αστυνομικούς, ένας 42χρονος και ένας 54χρονος, καθότι κατελήφθησαν ως προσωρινά υπεύθυνος και ως ιδιοκτήτης καφέ αντίστοιχα και με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του, να έχουν οργανώσει εγκαίνια, τα οποία είχαν πρωτίστως διαφημίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχοντας καλεσμένο καλλιτέχνη-τραγουδιστή τον Snik.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έξαλλη η πρώην του Μπισμπίκη μετά απο αυτή τη φωτογραφία – Καταθέτει άμεσα αγωγή διαζυγίου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο αντιεμβολιαστής Πετράκος τραγουδάει σε μαγαζί μόνο για εμβολιασμένους

Ο snik στο Βόλο χωρίς κανένα μέτρο προστασίας κατά του κορωνοϊου

Αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθεί πλήθος ατόμων έξω από το κατάστημα, χωρίς να τηρούν οποιαδήποτε μεταξύ τους απόσταση, ευρισκόμενοι ο ένας δίπλα στον άλλο και δημιουργώντας μ’ αυτόν τον τρόπο συνωστισμό μεταξύ τους, κατά παράβαση της νομοθεσίας για την πρόληψη των ασθενειών.


Σε βάρος του 54χρονου επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 2.000 ευρώ, καθώς επίσης και η αναστολή λειτουργίας του ως άνω καταστήματος για μία εβδομάδα. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τράπερ αποχώρησε λίγο πριν τις 11 το βράδυ, με υπερπολυτελές όχημα από την οδό Σπυρίδη, με πλήθος νέων να τον ακολουθεί για να τον φωτογραφίσουν όταν βγήκε στην οδό Δημητριάδος.

Ο Snik στο Βόλο

 

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ