Ζευγάρι φρίκαρε όταν ανακάλυψε ότι αγόρασε το σπίτι του εξορκισμού που ενέπνευσε την κλασική ταινία τρόμου (vid) - celebs.gr

Breaking

Ζευγάρι φρίκαρε όταν ανακάλυψε ότι αγόρασε το σπίτι του εξορκισμού που ενέπνευσε την κλασική ταινία τρόμου (vid)

featured image
Ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ αγόρασε το σπίτι των ονείρων του, όμως αποδείχθηκε τελικά σε εφιάλτη.

Η αγορά ενός σπιτιού για κάθε νέο ζευγάρι είναι μια συναρπαστική διαδικασία. Όχι όμως σε όλες τις περιπτώσεις. Όπως για παράδειγμα συνέβη με ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ.

Η Ντανιέλ και ο Μπεν αγόρασαν πρόσφατα ένα σπίτι λίγο έξω από την Ουάσιγκτον ξοδεύοντας το ποσό των 377.000 δολαρίων. Πίστευαν ότι είχαν πέσει σε… κελεπούρι, καθώς θεωρούσαν τέλειο το συγκεκριμένο σημείο που βρισκόταν. Δεν άργησαν όμως, να ανακαλύψουν ότι το νέο τους σπίτι είχε ένα πολύ κακό παρελθόν.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου δεν έχει βαφτιστεί ακόμα. Θα πάει μόνος του στον ποταμό, θα διαλέξει άλλο όνομα»

Σπίτι

Έπειτα από μια γρήγορη έρευνα στη Google, η Ντανιέλ έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε ότι το νέο τους σπίτι, στο παρελθόν είχε χρησιμοποιηθεί από καθολικό ιερέα για τον εξορκισμό ενός έφηβου.

Ο εξορκισμός είχε γίνει το 1949 και ήταν αυτός που είχε εμπνεύσει την εμβληματική ταινία τρόμου «Ο Εξορκιστής». Για την ιστορία στις 26 Ιανουαρίου 1949 πέθανε στο Cottage City κοντά στη Ουάσιγκτον η θεία του Ρόλαντ Ντόε, ο οποίος, προφανώς επηρεασμένος από τον θάνατό της άλλαξε συμπεριφορά με τέτοιο τρόπο ώστε να «διαπιστωθεί» ότι δαίμονες έχουν αναλάβει το έλεγχο του προσώπου του.


Από την πλευρά της μητέρας του είχε δεχτεί αυστηρά θρησκευτική ανατροφή ενώ η θεία του τον είχε μάθει περί αποκρυφισμού και χρήσης της πνευματιστικής δέλτου. Ψάχνοντας για βοήθεια, η μητέρα του απευθύνθηκε αρχικά στον ρωμαιοκαθολικό ιερέα Άλμπερτ Χιουζ της εκκλησίας St. James της γειτονικής πόλης Μάουντ Ράινερ. Στις 11 Μαρτίου ο Ρόλαντ Ντόε δέχτηκε πρώτη φορά την επίσκεψη του εξορκιστή Γουίλιαμ Σ. Μπόουντερν και των βοηθών του Ρέιμοντ Φ. Μπίσοπ και Ουόλτερ Χάλοραν. Στις 16 Μαρτίου ο Αρχιεπίσκοπος Τζόζεφ Ε. Ρίτερ έδωσε την άδεια του να πραγματοποιηθεί εξορκισμός, ο οποίος διάρκεσε μέχρι την 18 Απριλίου.

«Όταν εκείνο το βράδυ μας κάλεσε ο κτηματομεσίτης μας για να μας πει ότι το κλείσαμε, έκανα αναζήτηση στη Google και κυριολεκτικά ούρλιαξα», είπε η Ντανιέλ, η οποία έπεσε πάνω στο σχετικό άρθρο της Washington Post που δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου 1949. «Ο ιερέας απελευθερώνει το αγόρι της Ράινερ (πόλης) που κρατιόταν στα χέρια του διαβόλου», ανέφερε ο τίτλος του άρθρου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Μοιράζομαι τον άντρα μου με τη μητέρα μου και την μικρή αδερφή μου»

Παρά το αρχικό σοκ, η Ντανιέλ και ο Μπεν δεν αφήνουν το σκοτεινό παρελθόν του σπιτιού τους να τους επηρεάσει. «Οι δαίμονες δεν είναι προσκολλημένοι σε τοποθεσίες, αλλά σε ανθρώπους. Περιπλανιούνται. Αισθάνομαι γελοίος να το σκέφτομαι, αλλά οι δαίμονες δεν μένουν σε σπίτια. Το σπίτι μου έχει τις ίδιες πιθανότητες δαιμονικής κατοχής με οποιοδήποτε άλλο», είπε ο Μπεν.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια με αρκετή δόση χιούμορ: «Σκέφτομαι για το φετινό Halloween να αγοράσω μια στολή σαν του καθολικού ιερέα και να βάλω τη μουσική της ταινίας «Ο Εξορκιστής» να παίζει στη μπροστινή μας βεράντα».

Μάλιστα, το ζευγάρι ξεπερνώντας το αρχικό σοκ δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό, πως είναι πιθανό η χαμηλή τιμή που αγόρασαν το συγκεκριμένο σπίτι να οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ιστορία του εξορκισμού που κουβαλάει… [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ